Callatis a remizat la Călărași, în primul amical al verii

778
Callatis a remizat la Călărași, în primul amical al verii - callatis-1310314116.jpg
Nou-promovata în Liga a II-a la fotbal,  Callatis Mangalia, a remizat, sâmbătă, scor 1-1 (0-0), în fieful Dunării Călărași (Liga a III-a), cu ocazia unui meci amical, primul al oaspeților din perioada de pregătire.
După ce a fost condusă din minutul 50, prin reușita lui M. Șerban (nemarcat în careu, îl învinge cu latul pe Bermudez), Callatis a egalat in extremis, în minutul 89, autor Calagi (gol cu capul, dintre Matei și Paraschiv, după o centrare a lui Păcurar).
În minutul 7, oaspeții au trimis balonul în bară, prin Cogali, pentru ca înainte de pauză Nicolae, de la Dunărea, să rateze deschi-derea scorului. La 0-1, Callatis a început cursa de urmărire, iar golul egalizator a fost anunțat de ocaziile lui Cogali, Todea (55, 56, 58) și Calagi (79).
Miercuri, 13 iulie, cele două echipe se întâlnesc din nou, la Constanța, gazonul stadionului din Mangalia suportând în această perioadă unele lucrări de îmbunătățire.

Callatis (antrenor, Marin Barbu): Vl. Nea-gu - Judeanu, Floricel, Damian, Al. Iovănes-cu - Cojenel, Bolat, L. Mihai II, Cogali - Kamara, Patane. Au mai jucat (din minutul 46): Bermudez - Calagi, Crețu, Todea, Bozean, Păcurar și Bălău.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Iulie 2011
Stire din Economie : S-a inaugurat Portul Turistic Mangalia
Pagina a fost generata in 0.3947 secunde