Bute l-a făcut KO pe Mendy, Doroftei nu e mulțumit

388
Bute l-a făcut KO pe Mendy, Doroftei nu e mulțumit - lucian-1310321583.jpg
Boxerul profesionist român Lucian Bute și-a apărat, pentru a opta oară, centura mondială la categoria supermijlocie, versiunea IBF, după ce l-a învins, la București, pe francezul Jean-Paul Mendy. În fața a 10.000 de spectatori, Bute s-a impus prin KO, în finalul reprizei a patra, lovitura care a pus capăt meciului fiind un croșeu de stânga la figură. "Este cea mai frumoasă noapte din viața mea. Sunt mândru că sunt român", a declarat Bute.
Victoria lui Lucian a declanșat un val de entuziasm în România, fanii săi ieșind în stradă, însă fostul campion Leonard Doroftei nu s-a arătat deloc entuziasmat. "Moșul" are un cui contra lui "Mister KO", nepierzând prilejul de a-l taxa de câte ori are ocazia.
"N-a fost un meci spectaculos. Toată lumea aștepta KO-ul, chiar și Mendy, care merită un Oscar pentru această reprezentație. Bute a făcut din box o afacere. Singura concluzie care se poate trage după meciurile lui e că luptă într-o versiune foarte slabă, la ce adversari a avut până acum", a spus "Moșul".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4123 secunde