BC Athletic, ultimul spectacol din acest sezon, la Sala Sporturilor

162
BC Athletic, ultimul spectacol din acest sezon, la Sala Sporturilor - bcathletic-1494864530.jpg

Articole de la același autor

Seniorii de la BC Athletic Constanța își vor lua la revedere de la suporteri, deseară, de la ora 20, atunci când, la Sala Sporturilor, vor întâlni pe ACS Magic Sibiu. Formația antrenată de Alexandru Olteanu și Bogdan Ivanovici își dorește un succes ce ar încheia un sezon bun pentru baschetul constănțean. 


"Terminăm în primele șase echipe de juniori din țară și am reușit în primul sezon de Liga l să obținem câteva victorii extraordinare. Jucătorii au crescut foarte mult și am încredere că își vor depăși performanțele anul viitor. Acum, la ultimul meci în fața propriilor suporteri, nu mai există niciun pic de presiune, însă vrem să răsplătim loialitatea susținătorilor noștri cu un succes. De asemenea, în pauza meciului, vom organiza concursuri de aruncări și ne vom recompensa performerii cu numeroase premii", a declarat team managerul BC Athletic, Andrei Talpeș. 


Ziua Familiei, petrecută sub panou 


Ziua Internațională a Familiei a fost sărbătorită prin… baschet. La Sala Sporturilor, părinții au putut face echipă cu copiii și au aruncat la coș pentru a câștiga premiile oferite de organizatori. În afara concursului propriu-zis, familiile au putut socializa într-un mediu în care "solidaritatea" a reprezentat elementul de temelie.
 
Evenimentul a fost organizat de către Asociația Terra Semper Fidelis - Perspectivă pentru Viitor, în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, BC Athletic și Asociația Județeană de Baschet Constanța. 


"Am avut parte de creativitate într-un parteneriat care ne-a făcut să strângem laolaltă oameni extraordinari, acestea fiind și principiile strategice care fac parte din cultura, managementul și desfășurarea activităților partenerilor noștri", a declarat președintele Asociației Terra Semper Fidelis - Perspectivă pentru Viitor, Andrei Talpeș. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4659 secunde