BC Athletic U18 a încheiat faza semifinală a CN cu un succes

147
BC Athletic U18  a încheiat  faza semifinală  a CN cu un succes - bcatheltic-1492618392.jpg

Articole de la același autor

Echipa de juniori BC Athletic Constanța a încheiat cu succes ultima etapă a tur-neului semifinal al Campionatului Național de baschet U18, scor 75-66 (48-27), în deplasare, cu CS Spike București.

Formația antrenată de Alexandru Olteanu și Bogdan Ivanovici a contabilizat a noua victorie din 14 partide disputate și s-a clasat pe poziția a treia, ce-i permite calificarea la turneul final, în primele opt echipe ale țării.

Contra celor de la CS Spike București, tehnicienii constănțeni nu și-au menajat niciun jucător, diferența dintre cele două echipe fiind una evidentă. BC Athletic a condus pe toată partida jocului, însă a turat motoarele și, pe fondul unei relaxări, a permis gazdelor să reducă din diferență.

"Cel mai important lucru pentru noi este faptul că am scăpat fără accidentări. Mario Takacs-Sixt a fost singurul jucător care ne-a lipsit. El se află în recuperare și nu ne-am dorit să îl forțăm. Meciul a decurs într-o singură direcție, însă jucătorii mei s-au relaxat și au făcut greșeli destul de multe, permițând adversarilor să reducă din diferență. Săptămâna viitoare, vom ști unde va avea loc turneul final, poate chiar la Constanța", a declarat team managerul BC Athletic, Andrei Talpeș. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4319 secunde