BC Athletic promovează baschetul printre cei mici

158
BC Athletic promovează baschetul printre cei mici - baschet14302989431486798301-1492802783.jpg

Articole de la același autor

Proiectul Baschet Club Athletic Constanța este într-o continuă ascensiune la nivelul județului nostru. Aflată la debut în liga secundă, echipa de seniori s-a comportat onorabil, juniorii s-au calificat la turneul final al Campionatului Național U18, însă cel mai important amănunt este acela că proiectele menite să dezvolte baschetul juvenil au luat amploare. 


Săptămâna trecută, de Ziua Mondială a Sănătății, staff-ul tehnic al BC Athletic a ajuns în curtea Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă "Delfinul" din Constanța, unde a făcut o surpriză copiilor din centru, oferindu-le foarte multe fructe. De asemenea, s-au "încins" și câteva partide de baschet demonstrative, spre admirația celor mici. 


"Pentru noi, fiecare zi este un prilej de a ne bucura de baschet. Am încercat să aducem această bucurie și în sufletele celor care nu au această oportunitate. Vrem să le arătăm că sportul este sănătos pentru oricine. Ne-am angrenat în diferite jocuri, ștafete aplicative, cât și jocuri bilaterale de baschet. S-au bucurat foarte mult de prezența noastră și cu siguranță vom mai face astfel de acțiuni pe viitor", a declarat Andrei Talpeș, team manager BC Athletic Constanța.


Activitatea a fost susținută de către Asociația Terra Semper Fidelis - Perspectivă pentru viitor și principalii sponsori ai BC Athletic: Iridex Salubrizare, Zizin, Ferma Stoian și Hesperis Distribution. 


v v v


Din păcate, demersul celor de la BC Athletic Constanța de a găzdui turneul final al Campionatului Național U18 nu a fost încununat de succes. Federația Română de Baschet a decis ca ultimul act să se dispute la București, în organizarea celor de la ACS 4Sports Agronomia, în perioada 6-10 mai. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6541 secunde