BC Athletic își dorește un debut cu dreptul, în Liga 1 de baschet

900
1
BC Athletic își dorește  un debut cu dreptul,  în Liga 1 de baschet - bcathletic-1476198251.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de baschet BC Athletic Constanța se apropie cu pași repezi de debutul în eșalonul secund. Revenită după mulți ani în competițiile de seniori, trupa antrenată de Alexandru Olteanu va juca în etapa inaugurală împotriva celor de la CS Agronomia 4 Sports București, duminică, de la ora 13, în Sala Sporturilor din Constanța.

Din păcate, constănțenii nu se vor putea baza pe întreg lotul de jucători: Ionuț Neacșu și Radu Stan sunt accidentați și nu vor putea fi refăcuți la timp.

BC Athletic face parte din Grupa a lll-a a ligii secunde, alături de CS Poli Iași, Steaua București, Phoenix Galați, Agronomia 4 Sports București, Cuza Sport Brăila și CS Dinamo ll București, și are ca obiectiv formarea unei echipe competitive, compusă doar din jucători din Constanța.

"Cred că este o presiune constructivă, firească la debutul într-o astfel de competiție. Este o experiență nouă pentru majoritatea componenților echipei și ne dorim cu toții să începem cu o victorie. Obiectivul nostru rămâne cel stabilit la începutul acestui proiect: să creștem ca echipă, să formăm un nucleu puternic, care să aibă în componență numai jucători din Constanța. Sperăm să beneficiem și de susținerea publicului constănțean, care ne-a fost mereu alături", a declarat, pentru "Cuget Liber", team-managerul celor de la BC Athletic, Andrei Talpeș.

v v v

Înaintea meciului cu CS Agronomia, echipa U18 a celor de la BC Athletic deschide și Campionatul Național de juniori, sâmbătă, de la ora 10.30, în Complexul Sportiv "Tomis" din strada Flămânda, împotriva celor de la CSS 1 Constanța. 

Comentează știrea

Daniel
12 octombrie 2016
Performanta

Da, ma rog, frumoase intentii, dar azi ca sa fii competitiv nu prea mai faci mare branza doar cu jucatori locali (sau romani). Daca vrei performanta, iti trebuie straini (in principal americani, dar si sarbi sau alte nationalitati din ex-Iugoslavia, cel putin). Asa ca pentru moment, merg doar constanteni, dar daca se vrea un proiect pe termen lung, serios, cu prezenta (si rezultate!) in Prima Liga, trebuie gandit conform realitatii de astazi. Daca vrem doar "sport de duminica" atunci nu prea are rost sa ne agitam...oricum, multa bafta in campionat!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2443 secunde