BC Athletic Constanța și-a aflat adversarele din Liga 1 la baschet

2017
BC Athletic Constanța și-a aflat adversarele din Liga 1 la baschet - bcathletic-1474991696.jpg

Articole de la același autor

Tinerii baschetbaliști de la BC Athletic se pregătesc intens, în această perioadă, pentru debutul într-o competiție de seniori: Liga 1 (al doilea eșalon valoric). 


Federația Română de Baschet a stabilit, ieri, componența seriilor și programul celor 14 etape de joc. Constănțenii au fost repartizați în Grupa C, alături de CS Politehnica Iași, CSA Steaua București, CS Phoenix Galați, CS Agronomia 4-Sport București, CS Cuza Sport Brăila și CS Dinamo 2 București. 


În prima etapă (16 octombrie), formația pregătită de Alexandru Olteanu și Bogdan Ivanovici va juca, pe teren propriu, în compania celor de la CS Agronomia-4 Sports București. 


"Băieții se pregătesc foarte bine pentru debutul în Liga 1, sunt entuziasmați și gata să arate că merită să reprezinte un oraș precum Constanța. Proiectul pe care noi îl derulăm se numește «Made in Constanța», fiindcă ne dorim să dăm o șansă iubitorilor baschetului din oraș să vină alături de noi și să pună umărul la obiectivele noastre pe termen lung. Formăm o echipă foarte tâ-nără, dar extrem de ambițioasă și ne-am propus să creștem în joc de la meci la meci, ca în următorii trei ani să putem emite pre-tenții la promovare", a declarat, pentru "Cuget Liber", team-managerul formației constănțene, Andrei Talpeș. 


Față de primul antrenament, la Con-stanța a mai ajuns un jucător. Mihai Vlad s-a întors la malul mării după câteva experiențe la echipe din țară. Lotul de 23 de jucători se antrenează atât în Sala Sporturilor, cât și în Complexul Sportiv "Tomis" din strada Flămânda, urmând ca partidele din campionat să le dispute în prima locație. Conducerea clubului a rămas neschimbată, cu Alexandru Ol-teanu antrenor principal, Bogdan Iva-novici antrenor secund, Vasile Pașca director tehnic și Andrei Talpeș team-manager. 


Iată lotul de jucători cu care BC Athletic va aborda Liga 1: Cătălin Miloș, Ionuț Neacșu, Andrei Dumitrescu, Andrei Oprean, Dinu Gavrilă, Mario Takacs-Sixt, Sergiu Ursu, Andrei Bercea, Alexandru Unitu, Alexandru Vidreanu, Andrei Grigore, Sebastian Matei, Alain Peteu, Radu Stan, Sever Coman, Rareș Mocanu, Dumitru Nancu, Adrian Trandafir, Alexandru Liță, Șenai Isleam, Claudiu Filip, Ionuț Omocea și Mihai Vlad. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9282 secunde