Bayern Munchen - Atletico Madrid, pentru un loc în finala Ligii Campionilor

185
1
Bayern Munchen - Atletico Madrid, pentru un loc în finala Ligii Campionilor - bayernmunchen-1462197907.jpg

Articole de la același autor

În această seară, de la ora 21.45, în direct pe Pro TV, se va decide prima finalistă UEFA Champions League, ediția 2015/2016, dintre campioana Germaniei, Bayern Munchen, și Atletico Madrid, din Spania.

Este vorba despre manșa retur a duelului dintre cei doi giganți, după ce, acum o săptămână, pe "Vicente Calderon", Atletico s-a impus cu scorul de 1-0 grație golului marcat de Saul Niguez, în minutul 11. De partea cealaltă, bavarezii speră să întoarcă soarta partidei și să joace a 11-a finală a celei mai prestigioase competiții de pe continent. Nu le va fi deloc ușor, ținând cont de faptul că trupa lui Diego Simeone nu a primit gol în ultimele șase meciuri oficiale, iar în ultima etapă din Spania (1-0 cu Rayo Vallecano) și-a menajat opt dintre titulari.

v v v

Cea de-a doua semifinală se va disputa mâine și le va aduce față în față pe Real Madrid (Spania) și Manchester City (Anglia), partida tur terminându-se nedecis, scor 0-0. Starul portughez Cristiano Ronaldo a lipsit în primul meci, însă va reveni în trupa lui Zinedine Zidane pentru meciul de pe "Santiago Bernabeu". 

Comentează știrea

BAYERN
3 mai 2016
FINALA UCL

BAYERN SE VA DUCE MAI DEPARTE CU SCOR DE 2-0...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8319 secunde