Baschet: CSS Phoenix se pregătește de campionatele naționale

172
1

Articole de la același autor

Week-end-ul trecut, Federația Română de Baschet a organizat, în mai multe locații din țară, prin cluburile desemnate, proiectul "Dl Goe joacă baschet". Acest proiect este de departajare pentru Liga Naționala de Minibaschet (masculin și feminin, sportivi născuți 2003-2004), care va avea loc în perioada 5 iulie - 12 iulie.

CSS Phoenix a fost clubul responsabil cu organizarea competiției pentru zona Dobrogea.

La masculin, CSS Phoenix 1 s-a calificat pe locul I, cu victorii contra tuturor echipelor din grupă și în primele 32 de echipe din țară.

La feminin, CSS Phoenix Constanța a reușit calificarea în grupa roșie pentru campionatul de minibaschet, în primele 16 echipe din țară. Mai multe amănunte în ediția de mâine.



Comentează știrea

rodica
25 mai 2015
proiect

De regulă, adevărații câștigători ai "loteriei vieții" nu sunt decât cu 2-3% mai eficienți decât cei care pierd. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4691 secunde