Au început lucrările de modernizare la stadionul din Năvodari

178
1

Articole de la același autor

Autoritățile locale au început lucrările de modernizare la stadionul din Năvodari pe care evo-luează formația Săgeata, investiția totală în aducerea arenei la standardele Ligii I ridicându-se la aproximativ 1,2 milioane de euro. Proiectul Primăriei Năvodari pre-vede construirea peluzelor și creșterea numărului de locuri ale arenei până la aproximativ 8.000, renovarea vestiarelor și a tribunei oficiale, precum și înlocuirea gazonului, informează Mediafax.

De asemenea, stadionul va beneficia de nocturnă și vor fi montate sisteme de turnicheți, condiții obligatorii pentru găzduirea partidelor din Liga I. Autoritățile locale estimează ca lucrările să fie finalizate în vara anului 2015, atunci când se speră ca Săgeata Năvodari să promoveze în Liga I.

De altfel, conducerea grupării care a retrogradat în Liga a II-a la finalul sezonului trecut a început întărirea lotului. Managerul Aurelian Băbuțan a declarat, ieri, că, pentru atingerea obiectivului de revenire în primul eșalon, a reușit să îi readucă la echipă pe mijlo-cașul sârb Milos Deletici și pe atacantul spaniol Emilio Guerra.

"Am reușit să îi readucem la echipă pe Deletici și Guerra, doi jucători care au fost doriți și de formații din Liga I. Cred că proiectul nostru i-a convins că revină la Săgeata", a spus Băbuțan.

Clubul Săgeata Năvodari inten-ționează să înființeze și un centru de copii și juniori după modelul Academiei Gheorghe Hagi.

"Vom înființa o academie de fotbal în zona unde se află tabăra de la Năvodari. Vor fi patru sau cinci terenuri cu gazon natural și alte două cu gazon artificial", a adăugat Băbuțan. 

Comentează știrea

MATEI
30 iulie 2014
SAGETA

FELICITARI AUTORITATILO ORASULUI NAVODARI....RUSINE IN SCHIMB MAZARE CARE NU FACE NIMIC PENTRU SPORTUL CONSTANTEAN.....

Articole pe aceeași temă

Marţi, 22 Iulie 2014
Stire din Sport : De la Academia Hagi,  la AS Roma!
Pagina a fost generata in 0.5719 secunde