Atleții ovidieni, salbă de medalii la Campionatul Național Universitar indoor

324

Articole recomandate

În week-end, Bacăul a fost gazda Campionatului Național Universitar de atletism indoor, de unde, bineînțeles, nu au lipsit nici studenții de la Facultatea de Fizică și Sport (FEFS) din cadrul Universității "Ovidius" Constanța (UOC), decan Mirela Damian. 


În total, au participat 19 universități, iar în urma rezultatelor obținute, instituția constănțeană s-a clasat pe locul al treilea în clasamentul general, având trei medalii de aur, patru de argint și două de bronz.


Cu aurul de gât au sosit la Constanța Andreea Lefcenco (triplusalt- 13.02 m), tot ea câștigând și argintul la lungime (5.84 m), Cristian Boboc (triplusalt 15.51 m) și Cosmin Dumitrache (60 m garduri - 8.18 s). 


Celelalte trei medalii de argint au fost obținute de Alex Baciu (lungime 7.21 m și triplusalt 15.20 m) și Cristian Manea (înălțime 2.04 m), iar cele de bronz au fost câștigate de Ionuț Grecu (lungime 7.07 m) și Iulian Ganciu (800 m - 1.57 min).


De asemenea, atleții ovidieni au reușit să aibă rezultate notabile și la alte probe. Iulian Ganciu s-a clasat pe locul al patrulea la 1.500 m și 400 m, Cristian Boboc a ocupat locul 5 la lungime, probă la care Ionuț Grecu s-a regăsit pe locul al șaptelea. Performanțe bune a avut și Cătălin Jitcovici (locul 7 la 3.000 m și locul 10 la 1.500 m). 


"Cu aportul studentelor Claudia Bobocea (calificată la Campionatul Mondial de atletism pe teren acoperit) și Andreea Grecu (participantă la campionatele de bob), rezultatele ar fi fost și mai bune, însă putem afirma că delegația Universității «Ovidius» din Constanța a înregistrat performanțe deosebite, așa cum ne-a obișnuit în ultimul timp", a declarat Alin Larion, antrenor de atletism în cadrul CS Farul și cadru didactic FEFS. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6554 secunde