Atleții de la LPS Constanța, pe locul trei la Olimpiada Gimnaziilor

1005
Atleții de la LPS Constanța,  pe locul trei  la Olimpiada Gimnaziilor - atletiilps-1463421345.jpg

Articole de la același autor

La București, au avut loc întrecerile fazei finale a Olimpiadei Gimnaziilor "Tetratlon școlar pe echipe mixte", aflată la prima ediție.

La startul competiției, s-au aliniat cele mai bune opt echipe gimnaziale, câștigătoare de regiune, printre care și Liceul cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru" din Constanța, care s-au întrecut în cele patru probe programate: 60 metri plat, aruncarea mingii de oină, săritura în lungime și 800 metri plat.

Echipa formată din Alexandra Cornea, Maria Timofei, Andreea Bobic, Ioana Colibășanu, Stere Șiangă, Vlăduț Elisei, Alexandru Ciocea și Adrian Lupu a reușit să obțină medaliile de bronz, fiind la doar opt "lungimi" în spatele celor de la LPS Cluj, ocupanți ai locului secund. Câștigătorii titlului de campioni au fost sportivii legitimați la LPS Iași.

Meritele acestor rezultate se datorează în egală măsură tuturor celor patru antrenori care se ocupă de pregătirea celor opt atleți: Cătălin Ganera, Carmen Botea, Niculina Chiricuță și Stana Mihăilescu.

La festivitatea de decernare a premiilor, au luat parte și medaliatele olimpice Ionela Tîrlea și Violeta Beclea-Szekely, două dintre cele mai valoroase atlete pe care le-a avut România în ultimii 20 de ani.

"A fost un concurs foarte disputat și echilibrat și ne bucură faptul că am reușit să ne clasăm pe podium. Copiii merită pe deplin felicitați pentru efortul și dăruirea de care au dat dovadă. Au acumulat un punctaj mai mare decât cel obținut în faza regională și sunt foarte mândru de evoluția lor. Vrem să mulțumim domnului director Andrei Szemerjai pentru susținerea oferită", a declarat prof. Cătălin Ganera. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Aprilie 2016
Stire din Sport : Medalie de argint pentru LPS Constanța
Pagina a fost generata in 3.5382 secunde