Atleții constănțeni, succese pe bandă la Campionatul Național

1889
1
Atleții constănțeni, succese pe bandă la Campionatul Național - atlet-1464021989.jpg

Articole de la același autor

În zilele de 21 și 22 mai, la Pitești, pe stadionul "Nicolae Dobrin", a avut loc prima etapă a Campionatului Național de atletism pentru seniori, tineret și juniori 1.

La startul competiției au luat parte și 13 sportivi legitimați la CS Farul Constanța, aflați sub coordonarea antrenorilor Daniel Cojocaru, Alin Larion, Niculina Chiricuță și Carmen Botea.

Astfel, Ionuț Neagoe a izbutit să obțină locul 1 atât la tineret, cât și la seniori, în probele de 100 metri și 200 metri, iar la lungime a terminat pe 3 la seniori și 2 la tineret. Andreea Lef-cenco s-a clasat pe locul 2 la seniori și tineret, în proba de triplusalt, iar la lungime a ocupat locul secund la seniori, și prima poziție la tineret. Tot la triplusalt, Cristian Boboc a obținut prima poziție la seniori și tineret.

O altă performanță notabilă a fost realizată de Andrei Cojocaru la 400 metri garduri. Sportivul pregătit de Eveline Lisenco a reușit să își îmbunătățească baremul de calificare la Campionatul European de juniori din luna iulie, în ciuda faptului că revine după o accidentare.

"Este o performanță foarte bună pentru Andrei Cojocaru, în condițiile în care el avea baremul atins de anul trecut, dar a reușit să și-l îmbunătățească. Mi-a fost un pic teamă să îl las să concureze în proba de 400 metri garduri fiindcă în cantonamentul de la Izvorani suferise o entorsă la gleznă. Nu am vrut să îl solicit, însă a alergat precaut și eficient. Mă bucur că a reușit să termine cursa într-o astfel de manieră. Campionatul European de juniori va avea loc în perioada 14-19 iulie, la Tbilisi (Georgia) și sperăm să ne prezentăm la cel mai înalt nivel", a declarat, pentru "Cuget Liber", Eveline Lisenco, antrenor CS Farul.

Sursa foto: Cristian Barbu (CBPhoto)

Comentează știrea

Hot Angels
15 iulie 2016
Hot Angels

Brandul HOTANGELS RO , ofera un masaj 50% GRATUIT pt administratorul acestui site sau pentru autorul articolului si multe alte reduceri pentru cititorii articolului de mai sus (Happy Hours, 3+1 gratis, 5+2 gratis, etc). Mai multe detalii pe HotAngels ro si 0 7 3 4 2 0 0 1 0 0

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5169 secunde