Atleții constănțeni, în formă de zile mari, la Naționale

1359
Atleții constănțeni, în formă de zile mari, la Naționale - forma1486915283-1486937302.jpg

Articole recomandate

Sala de Atletism a Complexului Sportiv Național "Lia Manoliu" din București a găzduit, zilele trecute, etapa a treia a Campionatului Național de atletism indoor și etapa finală a Campionatului Național de probe combinate, la care au luat parte și sportivii de la CS Farul, LPS "Nicolae Rotaru" și CSS 1 Constanța. 


În etapa a treia a CN indoor, în proba de triplusalt masculin, podiumul a fost format doar de sportivi din Constanța. Cea mai bună săritură a înregistrat-o Cristian Constantin (antrenor Carmen Botea, CS Farul - 15,11 metri), urmat de colegul său Marian Petre (antrenor Alin Larion, 14,55 metri) și David Ciolpan (antrenor Cătălin Ganera, LPS - 14,42 metri). Proba de 60 metri a fost câștigată de către Ionuț Andrei Neagoe (antrenor Angela Popescu, 6.75 sec), sportiv cu dublă legitimare CS Farul/CSU Pitești. 


În proba feminină de triplusalt, alte două sportive din Constanța au evoluat excelent. Prima poziție a fost ocupată de către Cristina Bujin (antrenor Daniel Cojocaru - 13,33 metri), sportivă cu dublă legitimare CS Farul/CSA Steaua București aflată într-o revenire de formă, iar pe locul trei s-a situat Nicoleta Pușcuță (CS Farul, antrenor Cătălin Ganera - 12,56). Bună și evoluția sportivului pregătit la CS Farul de către Eveline Lisenco, Andrei Cojocaru, cronometrat cu al 10-lea timp în proba de 400 metri. 


La heptatlon, concurs din cadrul Campionatelor Naționale de probe combinate, atleții pregătiți de Alin Larion la CS Farul au cucerit toate cele trei medalii puse în joc, la tineret: aur - Andrei Bugheanu, argint - Adrian Boldeanu și bronz - Cristian Nedelcu. 


Ioana Manoliu (antrenor Carmen Botea, CS Farul/LPS) a câștigat medalia de aur la CN combinate, în proba de pentatlon pentru juniori l. Alte clasări notabile au înregistrat Ioana Colibășanu (CS Farul/LPS) - locul 5 la pentatlon juniori lll și Cristina Stancu (CSS 1) - locul 7 la pentatlon juniori lll.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4882 secunde