Campionatul European de Fotbal

Așteptarea a luat sfârșit! România și Franța deschid "balul"

379
1
Așteptarea a luat sfârșit! România și Franța deschid

Articole de la același autor

Astăzi, de la ora 22, în direct pe PRO TV și Dolcesport 1, echipa națională de fotbal a României deschide oficial Campionatul European din Franța, în compania țării gazdă, într-un meci extrem de dificil. Tricolorii lui Anghel Iordănescu vor încerca să pornească cu dreptul în turneul final, în fața a 90.000 de spectatori, pe stadionul Stade de France, unde presiunea exercitată de aceștia va fi imensă.


"România nu a mai jucat la un meci de deschidere și cred că e cel mai greu meci, împotriva celui mai greu adversar din grupă. Presiunea este mare, jucăm în meci de deschidere, împotriva țării gazdă", a declarat Răzvan Raț, într-o conferință de presă susținută în cantonamentul tricolorilor înaintea debutului la Campionatul European. Fundașul lui Rayo Vallecano este unul din cei trei jucători care au mai simțit pe propria piele presiunea unui turneu final, alături de Cosmin Moți și Cristian Săpunaru, jucători care au fost în lot la ultima reprezentație a României la Euro 2008. 


Iată echipele probabile: România (antrenor Anghel Iordănescu) Tătărușanu - Săpunaru, D. Grigore, Chiricheș, Raț - Hoban, Pintilii - Ad. Popa, Stanciu, B. Stan-cu - Andone.


Franța: (antrenor Didier Deschamps) Lloris - Sagna, Rami, Koscielny, Evra - Pogba, Kante, Matuidi - Griezmann, Giroud, Payet. Chiar dacă trupa lui Deschamps este considerată favorita Grupei A în duelurile cu Elveția, România și Albania, jucătorii "cocoșului galic" nu ne vor subestima și vor face tot posibilul să obțină victoria. 


"Va trebui să ne facem jocul și să ne impunem ritmul. Românii au atuurile lor, au jucători rapizi și tehnici, care ne vor împiedica să ne dezvoltăm jocul. Stanciu de la Steaua și Săpunaru care a jucat la Porto pot ajuta foarte mult ofensiva. Sunt destui jucători care ne pot pune probleme așa că trebuie să îi tratăm cu maximă seriozitate", a declarat fundașul dreapta al celor de la Manchester City, Bakary Sagna.


Programul complet al Grupei A: Franța - România (vineri, 10 iunie, ora 22), Albania - Elveția (sâmbătă, 11 iunie, ora 16), România - Elveția (miercuri, 15 iunie, ora 19), Franța - Albania (miercuri, 15 iunie, ora 22), România - Albania (duminică, 19 iunie, ora 22), Elveția - Franța (miercuri, 19 iunie, ora 22). Se vor califica în optimile de finală primele două clasate din fiecare grupă, și patru din cele șase echipe cla-sate pe locul trei în grupă, cu punctajul cel mai mare.


Comentează știrea

ssd
10 iunie 2016
euro

cel mai slab antrenor , Iordanescu, doar la o manastire de maici este bun poate juca si cu Stancu titular acolo .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5394 secunde