Start al Trofeului Carpați la handbal feminin - tineret

"Așteptăm suporterii la Sala Sporturilor, să ne împingă spre victorie!"

232

Articole de la același autor

Astăzi, la Sala Sporturilor, încep întrecerile Trofeului Carpați la handbal feminin - tineret, competiție în premieră pe litoral. Vor fi trei zile de meciuri, în care se vor duela patru dintre cele mai puternice formații din Europa la această categorie de vârstă: România, Rusia, Franța și Olanda. 


Turneul a fost prefațat, ieri, de conferința de presă, la care au fost prezenți selecționerul constănțean Ion Crăciun și două dintre cele mai valorase jucătoare ale sale, Sorina Tîrcă, fiica fostei mare jucătoare Mariana Tîrcă, și constăn-țeanca Daria Bucur. 


"Aș vrea ca toată lumea să fie alături de noi și să ne susțină. Așteptăm suporterii la Sala Sporturilor, dar și autoritățile locale, deoarece este o competiție internațională, în plin sezon estival, și avem nevoie și de ajutorul lor. Handbalul feminin constănțean suferă, dar mi-aș dori foarte mult să revină acolo unde a fost cândva", a declarat antrenorul Ion Crăciun. 


Daria Bucur activează la echipa de primă ligă Corona Brașov, însă a crescut la CSS 1 Constanța. Tânara sportivă este optimistă că, alături de colegele sale, va reuși un turneu foarte bun. 


"Este o oportunitate perfectă pentru noi de a vedea la ce nivel ne aflăm înainte de debutul Campionatului Mondial de tineret. Toate cele patru formații sunt extrem de puternice și se poate întâmpla orice în această grupă. Eu am crescut în Sala Sporturilor, cunosc foarte bine sentimentul care te cuprinde atunci când joci în această sală. Sperăm să avem alături de noi cât mai mulți suporteri și să ne împingă către victorie", a declarat interul constănțean Daria Bucur. 


Iată programul complet al meciurilor: vineri, 23 iunie: Rusia - Franța (ora 17), România - Olanda (ora 19); sâmbătă, 24 iunie: Rusia - Olanda (ora 17), România - Franța (ora 19); duminică, 25 iunie: Olanda - Franța (ora 11), România - Rusia (ora 13). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1999 secunde