Așii baschetului 3x3! Turneu de elită în fața Cazinoului din Constanța

543

Articole de la același autor

Esplanada din fața Cazinoului constănțean a fost, week-end-ul recent încheiat, scena perfectă pentru un turneu de elită care a adunat echipe din top din România, Serbia sau Bulgaria și a ținut în priză spectatorii până la final. 


Câștigătoarea turneului Con-stanța Streetplay Cazino, ultimul din seria Raiffeisen Bank Challenger Tour, este formația Master Belgrade, din Serbia, care a învins, în finală, pe Școala Veche, scor 21-16, calificându-se astfel la turneul internațional Raiffeisen Bank Challenger Tour. Campioana a intrat, totodată, în posesia unui premiu în valoare de 5.000 de lei. 


Marea surpriză a fost victoria echipei Spontaneous la categoria Open feminin, în fața fetelor de la Ra Devils, victorioase în cele șase turnee de-a lungul acestei veri. Sonia Ursu și-a condus echipa spre victorie în fața coechipierelor sale de la naționala României 3x3, Anca Sipoș și Andra Haas. Cele trei, alături de Gabriela Mărginean, vor reprezenta România la Campionatul European de baschet 3x3 care se va disputa la București, între 2 și 4 septembrie. 


Au fost înscriși aproximativ 300 de jucători la Constanța Street Play, fiecare dintre aceștia primind din partea organizatorilor tricoul oficial al competiției. Pe lângă banii și calificarea la turneul final, participanții au acumulat și puncte în clasamentul mondial FIBA 3x3. 


Sâmbătă, El Nino, Samurai, Gazah și Phunk B au încins audiența cu un concert hip-hop la care a participat și Gavrilă Dinu, la percuție. Ritmurile i-au propulsat pe Grațian Pintea și Szabolcs Forreiter aproape de inel. Cei doi dunkeri au oferit un show electrizant de slam-dunk. 


Constanța Streetplay Cazino, un turneu marca Sport Arena Streetbal, a fost organizat de Asociația Terra Semper Fidelis, în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, Primăria și Consiliul Județean Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5939 secunde