AS Victoria Cumpăna a impresionat la Cupa Moș Crăciun

429
AS Victoria Cumpăna a impresionat la Cupa Moș Crăciun - asvictoria-1482163194.jpg

Articole de la același autor

AS Victoria Cumpăna a reușit o figură foarte frumoasă la ediția a IV-a a "Cupei Moș Crăciun Carrefour" la mini-rugby, ce a avut loc week-end-ul trecut pe terenul din Complexul Sportiv Studențesc Tei, din București.

La categoria U12, formația antrenată de Florin Băcioiu s-a încununat campioană după o finală palpitantă în compania celor de la Șoimii București, decisă în prelungiri, scor 10-5. Până în actul final, ACS Victoria Cumpăna reușise să treacă lejer de CSS Bârlad (35-0) și RC Antonio Jr. București (20-0).

La celelalte trei categorii de vârstă s-au impus RC Antonio Jr. (la U08), Șoimii București (U10) și Triumf-Șoimii București (U14), iar la final cei 400 de sportivi au primit din partea organizatorilor cupe, medalii, diplome, tricouri și baloane de rugby.

Deplasarea echipei U12 AS Victoria se desfășoară în cadrul proiectului de dezvoltare a rugby-ului în comuna Cumpăna, "Sportul, un mod de viață la Cumpăna", ce se derulează în perioada aprilie-decembrie 2016, în competițiile naționale, cât și cele internaționale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0988 secunde