Arsen Mustafa, creditat cu șanse la medalie la JO ale Tineretului

146
Arsen Mustafa, creditat cu șanse la medalie la JO ale Tineretului - arsen-1407774977.jpg

Articole de la același autor

Pugilistul constănțean Arsen Mustafa, membru al delegației României, a plecat la Jocurile Olimpice ale Tineretului de la Nanjing (China). Florin Mișcă, secretarul general adjunct al Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR), speră ca delegația să se întoarcă cu 9-10 medalii.

"Aceste medalii pot să apară la gimnastică artistică feminină, cu Laura Jurcă. Apoi mai sunt Loredana Roșca, la tenis, care a câștigat la Roland Garros la dublu junioare, Adriana Duță la kaiac-canoe, Adina Diaconu la tenis de masă, purtătoarea de drapel a României, Gabriel Bitan la atletism - săritura în lungime, Maria Ifteni la atletism - 3.000 m. Mai amintesc pe Rareș Toader la atletism - aruncarea greutății, Arsen Mustafa la box, Robert Glință la natație, speranța noastră, și cu mai mici șanse Viorica Grigoraș la haltere", a precizat Mișcă, citat de Agerpres.

Din delegația României fac parte 41 de sportivi care s-au calificat pentru această ediție a Jocurilor Olimpice pentru Tineret. Disciplinele la care vor participa sportivii români sunt: judo, baschet, tenis de masă, kaiac-canoe, canotaj, haltere, gimnastică artistică și gimnastică ritmică, scrimă, atletism, natație, tenis, taekwondo și box.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5118 secunde