Șapte cluburi din județ, prezente la Campionatul Național de Kung-Fu

269
Șapte cluburi din județ, prezente la Campionatul Național de Kung-Fu - saptecluburi-1466003983.jpg

Articole de la același autor

Duminică, 19 iunie, în sala de jocuri sportive a Complexului "Tomis" din strada Flămânda, se va desfășura Campionatul Național de Kung-Fu, proba de Light-Fighting Sanda individual, ediția 2016.

Light-Fighting Sanda este o probă de luptă în care sportivii se ating la cap și corp cu contact ușor, "skin touch". De asemenea, nu au voie să folosească loviturile peste picioare sau proiectările. În schimb, se folosesc foarte mult tehnicile de salt.

Campionatul este organizat pentru copii cu vârste cuprinse între 4-5 ani, 6-7 ani, 8-9, 10-11 ani, mini-cadeți 12-13 ani, cadeți 14-15 ani, juniori 16-17 ani, tineret 16-20 ani, seniori 18-34 ani, atât probe feminine, cât și masculine. Categoriile de greutate sunt cele regulamentare, iar la mini-cadeți, cadeți, juniori, tineret și seniori, se va organiza proba de Open, la care pot să participe sportivii indiferent de greutatea pe care o au.

Din județul Constanța, vor participa sportivi din următoarele cluburi: CS Marea Neagră, CSU Neptun Constanța, CSA Axiopolis-Sport Cernavodă, CS Martial Academy Năvodari, CS Noua Generație, CS Shaolin Callatis Mangalia și CS Panda Poarta Albă.

Deschiderea oficială a concursului va avea loc la ora 10, urmând ca meciurile de seniori și copii să aibă loc la foc automat, până la ora 13, când este anunțată pauza de masă. După această scurtă pauză, se va reveni cu meciurile de cadeți, juniori și tineret, urmând ca, la ora 16, să aibă loc premierea celor mai talentați practicanți de Kung-Fu.

"Competiția este deschisă tuturor cluburilor din județul Constanța. Sperăm ca sportivii noștri să se comporte cât mai bine și la final să ne bucurăm de pe urma rezultatelor obținute. Intrarea la sală este liberă și îi așteptăm alături de noi pe toți cei care doresc să vadă meciuri foarte frumoase", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Marea Neagră, Florin Iordănoaia. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1859 secunde