Antrenorul FC Farul, Ion Răuță: "Nimeni nu ne mai dădea șanse, dar ne-am salvat"

661
4
Antrenorul FC Farul, Ion Răuță:

Articole de la același autor

Ieri seară, la finalul partidei FC Farul - Săgeata Năvodari (3-1), din ultima etapă a Ligii a II-a, antrenorul "alb-albaștrilor", Ion Răuță a recunoscut că s-a muncit mult pentru menținerea Farului în eșalonul secund al fotbalului românesc, susținând că nimeni nu credea, când a preluat postul de antrenor principal, în aprilie, că acest obiectiv ar fi realizabil.

"Când am preluat echipa la 10 puncte, de pe ultimul loc, sunt sigur că nimeni nu ne mai dădea șanse să ne salvăm de la retrogradare. Aveam meciuri foarte grele. Deși am început prost ca rezultat (n.r. - 1-4 cu Dunărea Galați), jocul a fost destul de bun. Am revenit, am înregistrat o serie de trei victorii foarte importante cu echipele cu care ne luptam direct pentru menținere în eșalonul secund (n.r. - Dinamo II, Buftea, Târgoviște). A fost multă muncă și multă seriozitate. Numai așa am reușit să salvăm echipa", a declarat antrenorul FC Farul, Ion Răuță, la finalul meciului.

De asemenea, tehnicianul Farului ne-a mai spus că, atunci când a preluat echipa, a fost motivat de caracterul jucătorilor.

"Lucrurile nu erau chiar așa cum ar fi trebuit să fie la o echipă de nivelul Ligii a II-a. Vă spun sincer! Am acceptat să preiau conducerea acestei echipe pentru că lucrasem două luni ca secund și am văzut ce caracter au jucătorii. Ei treceau prin niște momente deosebit de grele, fără să creeze probleme antrenorului sau conducerii clubului. Atunci, am fost sigur că schimbând ceva la echipă, este imposibil să nu avem rezultate. Deși i-am muncit și i-am certat mai mult, rare au fost cazurile când am avut derapaje din partea lor", ne-a mai spus Răuță.

Comentează știrea

Dan
5 iunie 2013
fotbal constantean

Las-o ca macane ma gandesc cu groaza ce sa intampla daca Navodariul avea nevoie de puncte ? Felicitari Sageata !

nelu
6 iunie 2013
farul constanta fotbal

mare performanta toti constantenii asteptau revenirea in liga1 intai si a-ti facut performanta ca nu a-ti retrogradat in liga 2 daca va auzea un petcu 1 atonescu un stefanescu unturcu un ologu un turcu de hagi nu mai spun un zahiu un mustaca care autinut portdrapelul fotbalului constantean va dadea afara a 2a zi

mine
6 iunie 2013
@ 1

pai daca oile aveau nevoie de puncte, le dadeam tot 5 ca si in tur...

unul
6 iunie 2013
vremurile se mai schimba

nelule, nu a existat vreodat echipa care sa nu aiba si momente mai grele, si jucatori mai buni sau mai slabi, ca asa e in sport, dar adevaratii suporteri se vad la greu, nu cind echipa merge bine, atunci toti se dau mari, cind nu sint rezultate, ramin linga echipa doar cei care au caracter

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2809 secunde