Ana Maria Brânză vine la Constanța pentru Crosul universitar "Fuga la ștafetă"

160
Ana Maria Brânză vine la Constanța pentru Crosul universitar

Articole de la același autor

Crosul universitar "Fuga la ștafetă", organizat de organizația Student Sport, se pregătește pentru start în trei centre universitare din țară - Iași, Constanța și Craiova, potrivit unui comunicat remis Agerpres. 


Primul start se va da la Iași, unde participanții se întâlnesc în piața Palatului Culturii, sâmbătă, 23 mai, la ora 12.00. 


Al doilea cros va avea loc la Constanța, pe 28 mai, începând cu ora 10.00, având ca punct de plecare Sala Sporturilor. Ultima etapă va avea loc la Craiova, pe 31 mai, în Parcul Romanescu, începând cu ora 12.00. 


Crosul se adresează studenților de la toate universitățile aparținând celor cinci regiuni istorice ale României. Toți cei interesați se pot înscrie online, accesând linkul: http://www.student sport.ro/inscrieri-cros sau în ziua concursului, prezentând cartea de identitate și carnetul de student. 


Alergătorii vor parcurge o distanță de aproximativ 2,5 kilometri. Atât primii trei studenți, cât și primele trei studente care ajung la linia de sosire vor pleca acasă cu premii constând în diplome, medalii, cupe, dar și alte cadouri oferite de către partenerii evenimentului. Primul clasat la fiecare categorie (feminin și masculin) va participa la etapa finală, ce va avea loc la Craiova. Premiul cel mare constă într-o excursie în Antalya, oferită de QNET. 


La fiecare start, vor fi prezente personalități din domeniul sportiv, cultural sau universitar, iar în deschiderea competiției, atât la Iași, cât și la Constanța, va avea loc un meci demonstrativ de scrimă cu Ana-Maria Brânză, cea mai bună spadasină din 2013, ambasadoarea acestei competiții. 


"Ca ambasador Student Sport, rolul meu este să promovez această inițiativă, dar încă de la început mi-am dorit să mă implic mai mult. Mi-am dorit să particip la competiții și să fiu mai aproape de studenți. Succes tuturor participanților în competițiile organizate de Student Sport", a declarat Ana Maria Brânză. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.574 secunde