Americanii anunță sfârșitul lui Bute: Pavlik îl face KO în noiembrie!

392
Americanii anunță sfârșitul lui Bute: Pavlik îl face KO în noiembrie! - bute78168300-1310375566.jpg

Lucian Bute l-a învins fără probleme pe Jean Paul Mendy, însă jurnaliștii americani anunță sfârșitul campionului român, potrivit Realitatea.net.

Dan Ambrose, de la cunoscutul site dedicat sportului cu mănuși - boxingnews24.com, e sigur că pugilistul născut la Pechea va fi învins de Kelly Pavlik, în noiembrie.

Sub titlul "Pavlik îl va învinge prin KO pe Bute, în noiembrie", Ambrose scrie: "Nu m-a impresionat niciodată Pavlik, dar am văzut destul ca să pot spune că-l va învinge pe Bute în noiembrie".

"Bute n-are nici puterea, nici viteza necesară pentru a învinge un sportiv precum Pavlik. M-am uitat la meciul lui cu Mendy și am văzut un luptător care a pierdut mult din jocul de picioare și care ține în continuare mâna dreaptă jos. Singurul punct forte al lui Bute e mâna stângă, în rest nimic. Câștigă deoarece întâlnește adversari slabi. De când a pus mâna pe centură, românul dă piept numai cu oponenți slab cotați", continuă acesta.

Ambrose merge mai departe și afirmă că, dacă într-o luptă cu Pavlik ar avea ceva șanse, cu Ward sau Froch, boxerul român ar pierde sigur.

"Andre Ward și Carl Froch îl vor bate cu siguranță. Au o clasă peste el", a conchis ziaristul de peste Ocean.

Lucian Bute îl va întâlni, aproape sigur, pe Kelly Pavlik în luna noiembrie, într-o luptă în care își va apăra pentru a 9-a oară titlul mondial IBF la categoria supermijlocie.

Va fi cea de-a 30-a luptă la profesioniști pentru Lucian Bute.



 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6855 secunde