Alina Dumitru va fi prezentă la Stagiul internațional de judo de la Mangalia

418
Alina Dumitru va fi prezentă la Stagiul internațional de judo de la Mangalia - alinadumitru-1504543995.jpg

Articole de la același autor

Clubul Sportiv Pantheon Constanța organizează, în perioada 3-7 septembrie, în sala de sport a Liceului Teoretic "Callatis" Mangalia, prima ediție a Stagiului Internațional de pregătire "Pantheon Judo Randori & Kata". Acest stagiu este menit să vină în sprijinul tuturor sportivilor judoka ce vor participa în perioada următoare la competițiile de nivel internațional (Grand Prix, Grand Slam, Campionate Mondiale și Europene de juniori, Kata și vetereni). 


Vor fi prezenți sportivi din România, Moldova, Serbia și Bulgaria, iar evenimentul va fi coordonat de Sensei Pierluigi Comino - 7 Dan, profesor Academia IJF (Federația Internațională de Judo). 


Invitații speciali ai stagiului sunt campioana olimpică de judo de la Beijing și, totodată, actualul vicepreședinte al Federației Române de Judo, Alina Dumitru Sămărghițan, și multiplii campioni europeni și mondiali de Kata, Sensei Iulian Surla și Sensei Aurelian Fleisz. 


"Orice stagiu de pregătire este binevenit, mai ales când beneficiază atât sportivii, cât și antrenorii. Avem nevoie să organizăm astfel de evenimente pentru cadeți, juniori și seniori, pentru că doar așa putem crește în valoare și tot așa apare și concurența. Mă bucur că vor veni și sportivi de peste hotare", a declarat Alina Dumitru Sămărghițan.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 August 2017
Stire din Sport : Judoka român, campion mondial
Pagina a fost generata in 0.4909 secunde