Alin Petrache, noul director general interimar al CSM București

87
Alin Petrache, noul director general interimar al CSM București - alinpetrache-1476198138.jpg

Articole recomandate

Alin Petrache a fost numit, marți, în funcția de director general interimar al Clubului Sportiv Municipal (CSM) București, a informat Biroul de presă al Primăriei Capitalei, prin intermediul unui comunicat, citat de Agerpres.ro.



Numirea vine în urma expirării perioadei de detașare a lui Bogdan Vasiliu de la Asociația Club Sportiv Metropolitan, unde era angajat ca antrenor de handbal, la conducerea CSM București. Bogdan Vasiliu a fost director general al CSM, cu delegație, în perioada 15 decembrie 2015 — 10 octombrie 2016.

"Este un moment important pentru mine. Obiectivul principal este acela de a transforma acest club în cea mai importantă instituție sportivă a țării. De asemenea, îmi doresc să promovăm sportul în rândul bucureștenilor și să reînviem forța sportivă a Capitalei. Clubul are performanțe la mai multe secții sportive, dar îmi doresc să aduc performanțe la toate sporturile", a precizat Alin Petrache.

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat că Petrache este un director general "experimentat", un manager sportiv care poate ridica nivelul clubului bucureștenilor.

"Experiența managerială a domnului Petrache va conta enorm. Sper că va transforma CSM București într-un club de valoare pentru sportul românesc, în care fiecare secție să fie o forță, cu rezultate de excepție. Sunt o ferventă susținătoare a sportului, atât a celui de masă, cât și a celui de mare performanță! Știu câtă muncă și sacrificii se află în spatele unei medalii strălucitoare, dar și că, fără sportul de masă, performanța ar avea de suferit. În calitate de primar general am încercat să atrag cât mai mulți copii și tineri către sport, prin acțiuni diverse care au avut mare succes în această vară. Dau doar două exemple: Sport pentru inima Capitalei și Deschidem curtea școlii, pe care le vom continua cu siguranță" a afirmat Firea.

Alin Petrache a fost președinte al Federației Române de Rugby între 2009 și 2014 și președinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român în perioada 2014 — 2016. El a fost căpitan al naționalei de rugby și a evoluat pentru cluburi din România, Franța și Anglia.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0249 secunde