Alexandru Pop, aur la Maratonul Internațional de la Cluj

547
Alexandru Pop, aur la Maratonul Internațional de la Cluj - constanteanulatletism1-1429636331.jpg

Articole de la același autor

Duminică, la Cluj Napoca, s-a desfășurat Maratonul Internațional Arobs, la care au participat 3.500 de alergători din țară și din străinătate. Competiția a inclus cinci probe: maraton, semimaraton, ștafetă, cros șase kilometri și cros pentru copii - doi kilometri. Traseul a fost pe mai multe străzi din Cluj, startul și sosirea fiind pe "Cluj Arena". 


Proba de semimaraton, la categoria de vârstă 45-54 de ani, a fost câștigată de constănțeanul Ale-xandru Pop, cu timpul de o oră, 28 de minute și 40 de sutimi. Foarte aproape de podium a fost și prietenul și colegul său Marian Piron, care a participat la proba de maraton (cat. 45-54 ani) și s-a clasat pe locul patru, cu timpul de 3 ore, 12 minute și 20 de sutimi. Amândoi sunt reprezen-tanți ai Asociației Sportive SanaSport Constanța. 


"A fost o competiție foarte frumoasă. Nici nu ne așteptam să ne clasăm pe locuri fruntașe, darămite să mai și câștigăm. Adevărul este că antrenamentele pe nisip pe care le facem ne sunt de mare folos atunci când participăm la competiții desfășurate pe plat. În timpul probei, vântul ne-a dat ceva de furcă. Dacă nu bătea vântul, scoteam un timp mai bun", a declarat, pentru "Cuget Liber", Alexandru Pop. 


Maratonul a fost câștigat de James Emuria, din Kenya, cu timpul de 2 ore, 25 minute și 24 sutimi. 


Următoarea "țintă" a constănțenilor este Semimaratonul Petrom de la București, care va avea loc pe data de 17 mai. De data aceasta, vor participa mai mulți reprezentanți ai Aso-ciației SanaSport. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5284 secunde