Alexandru Olteanu supervizează tinerii baschetbaliști din județul Constanța

166
Alexandru Olteanu supervizează tinerii baschetbaliști din județul Constanța - alexandruolteanu-1490718617.jpg

Articole de la același autor

La sfârșitul săptămânii trecute, a avut loc cea de-a cincea acțiune din Programul Național de pregătire și selecție din cadrul proiectului "Performbaschet, un pas înainte", ediția 2016-2017. Astfel, programul inițiat de FR de Baschet, în urmă cu șase ani, continuă și în acest sezon să se deruleze în paralel cu celelalte proiecte ale baschetului românesc pentru copii.

Fiecare centru zonal are desemnați câte un coordo-nator de proiect și doi antrenori. Zona Dobrogea este coordonată de antrenorul principal al echipei masculine BC Athletic Constanța, Alexandru Olteanu, ajutat de antrenorii George Mircioi și Ramona Coroamă, de la CSS 1 Constanța.

"O dată pe lună, strângem cei mai talentați tineri jucători de baschet, născuți în 2003 și 2004, la un antrenament comun. În zona noastră, Dobrogea, avem 12 baschetbaliști foarte talentați, atât fete, cât și băieți. Obiectivul principal al proiectului este acelea de a-i monitoriza atent, în vedea formării loturilor naționale", a declarat Alexandru Olteanu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 25 Februarie 2017
Stire din Sport : BC Athletic, cu gândul la turneul final U18
Pagina a fost generata in 0.5222 secunde