Șahiștii constănțeni, departe de podiumul Cupei României

453
10
Șahiștii constănțeni, departe de podiumul Cupei României - sah-1369676080.jpg

Articole de la același autor

La sfârșitul săptămânii trecute, în pitoreasca stațiune Snagov, au avut loc întrecerile Cupei României la șah pe echipe. Trofeul a ajuns ediția aceasta, în premieră, în vitrina echipei din Baia Mare, care l-a avut în componență, la prima masă, pe MMI Dieter Nisipeanu, cel mai bun șahist din istoria României! 

La competiție, au participat 22 de echipe, Victoria Techirghiol clasându-se în final pe locul 10, cu 10 puncte, iar CS Sissa Constanța, pe locul 15, cu 8 puncte. Pe podium au urcat, în ordine, CSM Baia Mare (16 p), Politehnica Iași (15 p) și Luxten Timișoara (14 p).

Iată rezultatele ultimei runde: CSM Baia Mare - Alcor București 4-0, CS Otopeni  - Politehnica Iași 0-4, CSM Lugoj - Chindia Târgoviște 4-0, Apa Nova București - Luxten Timișoara 0,5 - 3,5, Victoria Techirghiol - Clubul Central București 1-3, CS Sissa Constanța - Tinerii Maeștri București 2,5 - 1,5.

La feminin, clasamentul final a arătat astfel: 1. Politehnica Iași (17 p), 2. Apa Nova București (15 p), 3. CSM București (14 p).

A arbitrat impecabil o brigadă din București, condusă de Dinu Nicula.

"Șahul constănțean se află pe o pantă descendentă și trebuie urgent să vedem ce-i de făcut! În Constanța, nu avem o sală de antrenament, jucăm pe unde apucăm. Ne-am întărit lotul din păcate doar numeric, având 80 de jucători, nu și valoric. De la clubul nostru, la Cupa României, cel mai bine s-a comportat MF Vasile Constantin, care, la aproape 80 de ani, a dat o lecție mai tinerilor săi coechipieri", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Sissa, Antonio Rușa.

De la întrecerile Cupei, au lipsit jucătorii nou înființatului club de șah Fianchetto Constanța. Motivul? Ușor de ghicit - situația financiară precară.

Comentează știrea

pionul otravit
28 mai 2013
Sah

Al. Lapusneanu spunea: "prosti, dar....multi"! E valabil si pentru CS Sissa C-ta care are 80 de jucatori.

Tura de negru
28 mai 2013
mat

Asa se intampla cand nu ne reprezinta Spulber Cicerone, acest Messi al sahului constantean, si nu numai...

dexter
28 mai 2013
sah-mat

Mă tem de proștii cu aspirații. Vasile Ghica

Horia
6 iunie 2013
sah

Nu sponsorizati! A.R. fura banii!

Silviu
3 iulie 2013
sah

nu mai publicati comentariile trimise de acest presedinte; acesta promoveaza prietenii si denigreaza mascat valorile sahului constantean !!!

sorin
27 iulie 2013
sah

HOȚ în costum, caută sponsori...răspunde la numele de TONY

Ghica
5 august 2013
Sah

O tentativa de mascul,pitic si gras,paranoic,injura,denigreaza tot ce este sahist in Constanta,este o persoana bolnava,dus cu pluta,care are nevoie de ajutor urgent,lumea sahista il cunoaste si il IGNORA pe acest BABUIN,ultima lui tinta este Tony....mai BABUINULE,calmeazate,si mergi de joaca la SOCOLA,pe prima masa,evident.....eventual fati o echipa de sah numau a ta....Sah Club BABUINUL si mai lasa lumea in pace cu elucubratiile tale

Gata BA,inceteaza
5 august 2013
Sah

BABUINULE toata lumea stie cine esti,PENIBILULE nici macar o flegma intre ochii aia mari grasi si bulbucati nu meriti,esti 0 si ca jucator 0 si ca om si caracter,o MIZERIE de om,te-ai luat de nea Mircea,de toata lumea,mai bine ai inceta cu toata mizeria,baga un tratament la creier,si joaca ceva sah de calitate ca esti varza o umplutura de jucator,o hahalera,Tony e un gentleman,tu esti un GUNOI

Răspuns la: sah
Adăugat de : Silviu, 3 iulie 2013
nu mai publicati comentariile trimise de acest presedinte; acesta promoveaza prietenii si denigreaza mascat valorile sahului constantean !!!
Stelica
9 august 2013
sah

Tony este un tampit!

un sahist
21 octombrie 2013
sah-mat

Potentialii sponsori sa aleaga echipa Victoria Techirghiol care activeaza in SUPERLIGA!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 19 Februarie 2013
Stire din Sport : "Regii" Constanței, start perfect
Pagina a fost generata in 0.7315 secunde