Aerobicii medaliați la Mondiale, primiți cu flori și aplauze la FEFS

377

Articole de la același autor

Ieri, la sediul Facultății de Educație Fizică și Sport, a avut loc premierea celor trei gimnaști, studenți ai Universității "Ovidius", pentru evoluțiile remarcabile avut la Campionatul Mondial de gimnastică aerobică de la Incheon (Coreea de Sud). 


Medaliații Oana Corina Constantin, Bianca Gorgovan și Dacian Barna au primit din partea rectorului Universității "Ovidius", prof. univ. dr. Sorin Rugină, și a decanului FEFS, prof. univ. dr. Mirela Damian, flori și diplome de excelență pentru medaliile obținute, în ropotele de aplauze ale colegilor, prietenilor și familiei. 


La Incheon, delegația României a fost formată din 15 sportivi, dintre care 10 legitimați la CS Farul, și a reușit să încheie competiția pe un excelent loc trei în clasamentul pe națiuni, după numărul de medalii obținute. Oana Constantin a cucerit aurul la individual, argintul la echipe și bronzul în proba de grup (Gabriel Bocșer, Bianca Gorgovan, Lucian Săvulescu, Lavinia Panaete, Dacian Barna). De asemenea, România s-a clasat pe locul 4 la trio (Lucian Săvulescu, Lavinia Panaete și Dacian Barna), pe locul 5 la aerobic dance (Anca Surdu, Mădălina Cioveie, Andreea Bogati, Alexandra Oprea, Andreea Darie, Laura Cristache, Denisa Ganea și Bianca Becze) și pe locul 6 la perechi (Lavinia Panaete, Dacian Barna). 


La CS Farul, sunt legitimați Oana Corina Constantin, Bianca Gorgovan, Lucian Săvulescu, Lavinia Panaete, Dacian Barna, Mircea Zamfir, Andreea Bogati, Anca Surdu, Mădălina Cioveie și Bianca Becze. Lotul a fost coordonat de către antrenoarele Maria Fumea și Cristina Dulgheroiu; arbitre - Alina Drăgan și Cristiana Spînu; asistentă medicală - Petra Teleman. 


"Sunt foarte mândră de acești studenți minunați, plini de calități. Nu au neglijat niciodată latura aceasta a învățăturii, chiar dacă petrec foarte mult timp prin cantonamente și competiții. Mereu au venit și au recuperat ceea ce s-a predat la ore, pentru a nu rămâne în urmă, a declarat decanul FEFS, prof. univ. dr. Mirela Damian. 


"Este un moment de mândrie pentru întreg sportul constănțean, dacă ținem cont de faptul că sportul românesc trece printr-o perioadă dificilă. FEFS rămâne un model pe care trebuie să îl apreciem, pentru munca și solida-ritatea de care dă dovadă în cultivarea valorilor sale. Mă bucură faptul că CS Farul rămâne «farul» care încă ghidează sportul românesc", a declarat rectorul Sorin Rugină. 


"Aș vrea să mulțumesc sportivilor, antrenorilor, părinților pentru ceea ce au realizat, în numele lor, în numele clubului, reprezentând excelent tricolorul. Se demonstrează că, atunci când vrei, se poate îmbina perfect activitatea universitară cu sportul de performanță. Oana Constantin a demonstrat încă o dată că este cea mai bună: eleganță, grație și sacrificiu, transpuse toate în cea mai strălucitoare medalie", a declarat directorul CS Farul, Ilie Floroiu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1019 secunde