Aerobicii constănțeni, laureați la Cupa Iașului

413
Aerobicii constănțeni, laureați la Cupa Iașului - aerobicii-1475598451.jpg

Articole de la același autor

Week-end-ul recent încheiat, în capitala culturală a regiunii Moldovei, a avut loc Cupa Iașului la gimnastică aerobică, competiție de tradiție ajunsă la ediția a Vl-a, desfășurată sub egida Federației Române de Gimnastică.

Concursul a reunit peste 150 de sportivi legitimați la CS Farul Constanța, UNEFS București, CSS 1 Constanța, Triumf București, CSM Arad, Gimnis Iași, dar și gimnaști de la Școala Sportivă nr. 1 Bălți (Republica Moldova). Obiectivul principal al concursului, premergător Campionatelor Naționale de la sfârșitul lunii, a fost acela de a promova și dezvolta gimnastica aerobică în regiunea de nord a țării.

Aerobicii constănțeni și-au respectat blazonul și au reușit rezultate de excepție. La seniori, Adrian Biciu (CS Farul) a terminat pe prima poziție în proba de individual masculin. La juniori 1, în proba de individual masculin, Ștefan Huștea a câștigat medalia de aur, iar Dragoș Darie, colegul său de la CS Farul, a terminat pe locul trei. La perechi, echipa formată din Ștefan Huștea și Andrada Zaman a urcat pe prima treaptă a podiumului, la trio - Cosmina Stoicuț, Ioana Gorgovan (CSS 1) și Andrada Zaman (CS Farul) au terminat pe locul secund, iar pe trei s-a clasat echipa de la CS Farul, formată din Teea Milea, Lorena Jinga și Ioana Sofica.

Ioana Gorgovan și Cosmina Stoicuț (CSS 1), alături de Andrada Zaman și Ștefan Huștea (CS Farul), s-au clasat pe locul doi la categoria grupuri, fiind urmați de Bianca Petcu, Cătălina Străliciuc, Ioana Sofica, Lorena Jinga și Teea Milea, de la CS Farul. La juniori 2, în proba de individual masculin, Leonard Manta și Andrei Popa, de la CS Farul, s-au clasat pe locurile 2, respectiv 3, perechea Leonard Manta/Victoria Scupra a terminat pe 2, trio-ul compus din Leonard Manta, Andrei Răducanu și Andrei Popa - locul 3, Dafne Stanciu, Victoria Scupra, Andreea Coteț, Ruxandra Marin și Ana Maria Frătuțu - locul 2 la grup. La juniori 3, Sorana Nicolăescu, Oana Oprea, Izabel Colioglu, Alessia Cuzdrioreanu, Alessia Panciu - locul 2 la grup.

Sportivii au fost conduși de pe margine de antrenorii Cristiana Spînu, Cristina Dulgheroiu, coregrafa Nicoleta Dendiu și instructorul sportiv Nicoleta Avram. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2287 secunde