Adrian Tinca va fi înmormântat, duminică, la Cimitirul Central

405
1
Adrian Tinca va fi înmormântat, duminică, la Cimitirul Central - tinca-1488995019.jpg

Articole de la același autor

Sicriul cu trupul neînsuflețit al fostului rugbist Adrian Tinca (50 ani), decedat în Franța, va sosi, vineri, la ora 13, la București, urmând ca, până la ora 18, să ajungă la Constanța, unde va fi depus la Capela Cimitirului Central. 


Duminică, 12 martie, la ora 14, va avea loc înmor-mântarea fostului antrenor de la RC Farul, RC Tomitanii și CS Cleopatra Mamaia, la același cimitir. Pe ultimul său drum, Adrian Tinca va fi dus și la stadionul "Mihail Naca", acolo unde a atins cele mai mari performanțe ca jucător și apoi ca antrenor. 


Adrian Tinca a făcut stop-cardiac, miercuri, 1 martie, în camera sa de hotel din Castres (Franța), acolo unde se afla în cantonament cu juniorii de la CS Cleopatra. 


Tot duminică, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan", va avea loc Turneul 5 al Campionatului Național de rugby în X. Șase formații vor fi împărțite în două grupe, urmând ca finala să aibă loc între câștigătoarele celor două serii. 


În grupa A, vor fi prezente CSS Bârlad, CS Tomitanii și CSS Tecuci, iar în grupa B, CS Cleopatra, Unirea Pașcani și CTTV Galați.
 
Meciurile erau programate inițial să înceapă la ora 12, însă CS Cleopatra, cu acordul celorlalte cluburi participante, a solicitat Federației Române de Rugby ca ora de start să fie devansată, primul fluier urmând a se auzi la ora 10. Astfel, la ora 14, toți jucătorii de CS Cleopatra, și nu numai, își vor purta pe ultimul drum antrenorul plecat în lumea celor drepți, Adrian Tinca. 


Comentează știrea

Coleg
9 martie 2017
Prietenul nostru

Grasule, nu te vom uita!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6651 secunde