Adrian Mutu, jefuit de bonă! Dinamovistul, scandal cu iubitul acesteia

438
2
Adrian Mutu, jefuit de bonă! Dinamovistul, scandal cu iubitul acesteia - adrianmutu-1494923991.jpg

Articole recomandate

Adrian Mutu, directorul general al lui Dinamo, are probleme după ce a fost jefuit. Dinamovistul își acuza bona filipineză că l-a jefuit și spune că a prins-o plecând cu mai multe plase.



"Este adevărat că am avut o bonă filipineză. Ea nu mai lucrează pentru mine. Este adevarat că nu ne-am vorbit frumos.

În ziua ei liberă, am văzut-o plecând doar cu geanta, dar avea și câteva plase ascunse în gardul viu. Când ne-am dus la ea în cameră, avea bagajele făcute de plecare. Pitea plasele pe la 6 dimineața, când dormeam noi. Soacra mea a urmărit-o și a văzut-o.

Nu știu ce avea în plase, pentru că nu am apucat să văd. Am înțeles că fura pentru iubitul ei. El îi spunea să facă anumite lucruri.

Normal ca m-au apucat nervii. Ăla putea să îmi fure din casă și să-mi spargă casa. Eu i-am făcut plângere și la poliție, i-am facut și ei. Am înțeles că este o rețea care cu asta se ocupă. Sunt oameni care le pun pe filipineze să fure pentru ei", a spus Adrian Mutu la Kanal D.



SCANDAL CU IUBITUL BONEI


Mutu este acuzat de fostul iubit al bonei filipineze că l-a amenințat și că s-a dus la casa lui. Acesta spune că nu are nicio legătură cu faptul că Mutu a fost jefuit.

"M-a sunat de mai multe ori și mi-a zis că vine peste mine și că el știe cine sunt. Mi-a zis că totul e din cauza unei menajere filipineze. Eu am cunoscut-o pe fata asta și am avut o relație cu ea. Nu are ce să-i fure din casa. Condimente? Ea nu avea acces la bunuri, ci doar în bucătărie. Ea era bona în acte, dar era bucătăreasă. Dacă ea este vinovată, să meargă la poliție și să-i facă reclamație. Ce are cu mine?", a spus acesta la Kanal D, scrie gsp.ro

Comentează știrea

Bogdan
16 mai 2017
Mutu are dreptate

Treaba e simpla. Uitati-va unde locuieste escrocul tibi si intrebati de unde isi permite. Omul e escroc de meserie. Se vede pe fata lui de manglitor. Lumea il stie ce-i poate capul. O sa dea de belea cu furaciunea asta. A fortat-o rau cu domnul Adrian Mutu.

mutulica,
16 mai 2017
ma tu ai vrut

sa arzi si filipineza,ma!hai,recunoaste,ma,fii barbat.cum dracu se face ca de la de-alde voi fug menajerele???de la tine,de la Vanghelie,etc.sau ai parlit-o dar nu i-ai dat nimik...si si-a facut ea parte singura.Andone a plecat de la Dinamo din cauza ta,ca nu te mai suportai,de bun ce esti.Un drogat,un curvar,un superficial.La ce nimeni esti ca om ai avut bafta maxima cu Contra.Tie-ti trebuia unu ca Ionel Ganea,sa te controleze la falci.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 12 Octombrie 2016
Stire din Sport : Mutu, noul manager general al lui Dinamo
Miercuri, 01 Iunie 2016
Stire din Sport : Adrian Mutu nu renunță !
Pagina a fost generata in 0.5219 secunde