ACS Frontiera Tomis se menține pe primul loc în Campionatul Național

341
ACS Frontiera Tomis se menține pe primul loc în Campionatul Național - acsfrontiera-1497971983.jpg

Articole de la același autor

Week-end-ul trecut, la Onești, a avut loc primul turneu din cadrul play-off-ului Campionatului Național de oină, competiție organizată de către FR de Oină, împreună cu Ministerul Tineretului și Sportului, Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Primăria și CSS Onești.
 
Turneul a fost unul plin de surprize, în care favoritele la titlu, ACS Fronti-era Tomis și Straja București, au făcut pași greșiți, de care au profitat cei de la Politehnica Cluj. 


Iată rezultatelor tuturor celor șase partide: ACS Frontiera Tomis - Biruința Gherăești 17-10, Straja București - Politehnica Cluj 17-22, Biruința Gherăești - Politehnica Cluj 10-13, Frontiera Tomis - Straja București 16-18, Straja București - Biruința Gherăești 10-10, Frontiera Tomis - Politehnica Cluj 12-8. 


"Deși condițiile meteo nu au fost tocmai favorabile pentru jocul de oină, echipele participante au reușit să ofere un spectacol deosebit. În acest sens apreciez, în mod deosebit, efortul făcut de jucători. Surpriza competiției a fost Politehnica Cluj, care a reușit să învingă Straja și să treacă pe locul 2 în clasamentul provizoriu. Frontiera își păstrează avansul după prima parte a campionatului, iar Biruința are șanse teoretice la medalii. Se anunță o luptă interesantă pentru locul 2, între Politehnica și Straja. Mă bucur că la competiție au fost numeroși profesori de pe Valea Trotușului, care au apreciat acest sport și au manifestat interes deosebit pentru implicarea în oină. Vom sprijini înființarea unor echipe aici și desfășurarea unor competiții proprii. Mulțumim mult celui mai nou membru al familiei oinei, Ionuț Iftimoaie, care a fost prezent la competiție și se va implica în activitatea de promovare a oinei și a altor sporturi tradiționale", a declarat președintele Federației Române de Oină, Nicolae Dobre. 




Clasament: 1. ACS Frontiera Tomis (28 p), 2. Politehnica Cluj (24 p), 3. Straja București (23 p), 4. Biruința Gherăești (19 p). 


Cel de-al doilea turneu din play-off este programat la Iași, în perioada 15-17 septembrie. Până atunci, la Constanța vor avea loc Cupa României și Campionatul Național de seniori pe plajă, la feminin, în perioada 14-16 iulie. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5245 secunde