ACS Frontiera Tomis intră în Final Four cu maximum de puncte

310
ACS Frontiera Tomis intră în  Final Four cu maximum de puncte - acsfrontiera-1496161575.jpg

Articole de la același autor

Echipa de oină Frontiera Tomis Constanța s-a calificat, fără emoții, în turneul Final Four al Campionatului Național, după ce a obținut șapte victorii din tot atâtea partide, zilele trecute, în turneul de calificare de la Cluj-Napoca. 


Iată rezultatele înregistrate de către constănțeni: 26-9 cu Dinamic Coruia, 18-8 cu Straja București, 22-10 cu Brigada Gherăești, 17-5 cu Politehnica Cluj, 19-9 cu Biruința Gherăești, 26-4 cu Energia Râmnicelu și 14-9 cu Stejarul Pârcovaci. 


În urma parcursului perfect, Frontiera Tomis s-a clasat pe prima poziție, cu 21 de puncte, urmată de Straja București (17 p), CS Politehnica Cluj (17 p) și Biruința Gherăiești (15 p). 


"A fost o competiție extrem de spectaculoasă, cu meciuri de înalt nivel tehnic. Vreau să felicit toate echipele participante pentru efortul depus. CS Politehnica Cluj s-a prezentat foarte bine și a confirmat creșterea din ultima perioadă. Frontiera Constanța a demonstrat din nou că este o forță în sportul nostru național și a reușit un turneu perfect. Vreau să remarc și spiritul de fair-play în care s-a disputat întreaga competiție", a declarat Nicolae Dobre, președintele Federației Române de Oină. 


Cele patru formații se vor înfrunta în cadrul a două turnee play-off, în care se vor juca partide în sistem "fiecare cu fiecare", programate la Onești (16-19 iunie) și Iași (15-17 septembrie). De asemenea, fiecare echipă va intra în primul turneu, de la Onești, cu toate puncte acumulate la Cluj. Între cele două turnee, la Constanța se va desfășura o nouă ediție a Cupei României (20-22 iulie). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6894 secunde