A doua victorie, în două zile, pentru BC Athletic Constanța U18

469
A doua victorie, în două zile, pentru BC Athletic Constanța U18 - adoua-1487511924.jpg

Articole de la același autor

După victoria la limită obținută, sâmbătă, în fața celor de la CSU Sibiu (82-80), tinerii baschetbaliști de la BC Athletic Constanța U18 au învins duminică, în deplasare, scor 74-62, pe CS Sevlar Ploiești, în etapa a V-a din faza semifinală a Campionatului Național U18.


În urma acestui succes, formația pregătită de Alexandru Olteanu și Bogdan Ivanovici a contabilizat a treia victorie și revine în lupta pentru calificarea la turneul final din luna mai, acolo unde se vor afla doar primele trei clasate.


"Mă bucur că am reușit să câștigăm și această partidă. A fost dificil pentru noi, fiindcă veneam la nici 24 de ore de la succesul din overtime (prelungiri) cu CSU Sibiu, ne-au lipsit și trei jucătrori importanți, Mario Takacs-Sixt, Alexandru Unitu și Andrei Oprean. A trebuit să ne dozăm foarte bine efortul și să jucăm inteligent cele două partide, fiindcă obiectivul nostru rămâne calificarea la turneul final și obținerea unei medalii", a declarat Andrei Talpeș, team managerul constănțenilor.


În următoarea etapă, sâmbătă, 25 februarie, de la ora 14, BC Athletic Constanța U18 va întâlni acasă, în Sala Sporturilor, formația Spike București.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5667 secunde