20 de ani de la ultimul titlu de campioană cucerit de Farul, la rugby

1561
1
20 de ani de la ultimul titlu  de campioană cucerit  de Farul, la rugby - 20de-1501168921.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 5 august, de la ora 10.00, la stadionul de rugby "Mihail Naca" din strada Primăverii, vor avea loc o festivitate și un meci demonstrativ de old-boys, ambele evenimente fiind menite a marca împlinirea a 20 de ani de când Farul Constanța cucerea ultimul titlul de campioană națională, sub bagheta regretatului antrenor emerit. 


Organizatori sunt CS Farul și un comitet de inițiativă, alcătuit din foști jucători și antrenori ai Farului, precum Nicolae Fulina, Vasile Bezărău sau Marian Nache. 


"S-au scurs, parcă într-o clipită, 20 de ani de când Farul a cucerit ultimul titlu de campioană, o performanță la care, la ora actuală, nu mai putem visa. Au rămas amintirile, iar mulți dintre componenții generației ’97, precum Vasile Bezărău, Nicolae Fulina, Cristian Brănescu, Mihai Foca, Emil Florea se vor reîntâlni și vor rememora acea ultimă campanie de succes. Sigur, vor fi invitați și din alte generații, precum Petre Ianusevici, Costică Borșaru, Romeo Bezușcu, Adrian Pllotschi sau Cornel Vasile", a declarat, pentru "Cuget Liber", Marian Nache. 


Comentează știrea

...
28 iulie 2017
...

Este buna reamintirea dar vor profita si fripturistii

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9049 secunde