Ploaie de goluri în poarta Ungariei! Belgia se califică în "sferturi", unde va întâlni Țara Galilor

145
Ploaie de goluri în poarta Ungariei! Belgia se califică în

Articole recomandate

Belgia a învins Ungaria (4-0) cu trei goluri marcate în ultimul sfert de oră, în ultima  partidă disputată în optimile de finală ale Campionatului European și va juca în "sferturi" contra Țării Galilor. 


Belgia a început excelent partida și Alderweireld a deschis scorul cu capul în minutul 10, după o lovitură liberă executată excelent de Kevin de Bruyne, scrie gsp.ro


Belgia a rămas periculoasă, iar De Bruyne a fost aproape de majora avantajul pentru "diavoli", însă lovitura liberă executată în minutul 36 a lovit transversala porții apărate de Kiralyi.

Ungaria a pus în pericol poarta lui Courtois pe finalul primei reprize, însă Lovrencsics și Dzsudzsák nu l-au putut învinge pe portarul belgienilor.

Ungurii au intrat mai montați după pauză și au pus mai multă presiune, iar în minutul 54, Szalai a reluat cu capul periculos din interiorul careului, însă mingea a fost deviată în corner de Vermaelen.

În minutul 66, Courtois a avut o intervenție decisivă la șutul deviat al lui Pinter, iar două minute mai târziu Juhasz a șutat puțin pe lângă poarta belgianului.

În minutul 78, Batshuayi a trimis în plasă din câțiva metri o centrare trimisă de Eden Hazard, iar doar două minute mai târziu, același Hazard a finalizat o acțiune de contraatac a Belgiei cu un șut plasat de la marginea careului. Carrasco a stabilit scorul final în minutele de prelungire, 4-0, scrie gsp.ro



Echipele de start:

Belgia: Courtois - Meunier, Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen - Witsel, Nainggolan - De Bruyne, Mertens, Hazard - Lukaku

Ungaria: Király - Lang, Guzmics, Juhász, Kádár - Gera - Lovrencsics, Kleinheisler, Nagy Á., Dzsudzsák - Szalai Á.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0963 secunde