EURO 2016 / Anghel Iordănescu rămâne precaut înaintea meciului cu Elveția

118
EURO 2016 / Anghel Iordănescu rămâne precaut înaintea meciului cu Elveția - angheliordanescu-1465977135.jpg

Articole de la același autor

Selecționerul României a declarat marți, în cadrul conferinței de presă dinaintea partidei cu Elveția, susținută la stadionul "Parc de Princes" din Paris, faptul că oricare dintre cele două formații se poate impune în această seară.

"Trebuie să fim realiști, este un meci pe care ambele echipe îl pot câștiga. Din cei 23 de jucători din lotul Elveției, 18 joacă în campionate puternice, în Germania, Anglia, Franța, Italia. Este o echipă cu mare experiență, iar din 2004 a participat la toate turneele finale majore și sunt convins că va fi un meci dificil. Am revăzut meciul cu Franța de trei ori, noaptea târziu, dimineața și a doua zi la prânz. Un antrenor găsește mereu ce să-și reproșeze, dar asta va rămâne pentru mine. Trebuie să fim concentrați, pentru că ne așteaptă un meci cu o echipă valoroasă, va fi un meci extrem de dificil"

Legat de primul "unsprezece" pe care îl va trimite în teren contra Elveției, "Generalul" a declarat : "Am deja primul 'unsprezece' conturat și, în funcție și de antrenamentul oficial, în noaptea asta vom lua și decizia finală. Un antrenor trebuie să prindă cea mai bună inspirație pentru a aliniat cea mai bună echipă"

România va întâlni echipa Elveției în al doilea său meci din Grupa A, miercuri, de la ora 19,00 (ora României), pe stadionul ''Parc des Princes'' din Paris.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1354 secunde