Vacanța perfectă, la Casa Margo, din 2 Mai

188
Vacanța perfectă, la Casa Margo, din 2 Mai - margo-1470041344.jpg

Articole de la același autor

În sfârșit, ai ajuns în vacanța mult așteptată pe litoral, la 2 Mai. Te-ai instalat confortabil pe șezlong, ai făcut plajă, ai înotat în apa mării, însă… ți s-a făcut foame! Strângeți repede lucrurile și fugi la masă la Casa Margo, unde gazdele nu numai că te vor întâmpina cu cele mai delicioase mâncăruri - tradiționale românești sau specialități internaționale -, dar te vor face să te simți un oaspete cu adevărat important. Servirea este ireproșabilă, iar prețurile - accesibile tuturor.

"Facem tot ceea ce ne stă în putință să le oferim turiștilor tot confortul. Echipa din bucătărie este una de excepție, sunt maeștri cu experiență de 40 de ani, foști lucrători în hotelurile Amfiteatru, Panoramic sau Belvedere. Toate produsele, fie că este vorba de fripturi, salate, specialități sau preparate din pește, sunt proaspete și prompt servite", a declarat managerul complexului, Eugenia Sîntion.

Casa Margo este destinația ideală pentru familiile, cu sau fără copii, care doresc să petreacă o vacanță relaxantă. Marea atracție a complexului o reprezintă superba grădină cu terasă, unde turiștii pot lua masa în mijlocul naturii, printre pitici și flori viu colorate.

Pentru lunile august și septembrie, Casa Margo din 2 Mai este destinația perfectă de vacanță, mai ales că vremea ține cu turiștii și se anunță a fi excelentă pentru plajă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0644 secunde