Sănătate și relaxare, la Sanatoriul Balnear Mangalia

218
Sănătate și relaxare, la Sanatoriul Balnear Mangalia - sanatoriu-1470040926.jpg

Articole de la același autor

Turiștii care aleg sănătatea și odihna pe litoralul Mării Negre întâlnesc la Sanatoriul Balnear Mangalia un colectiv de cadre medicale de excepție, aparatură modernă și tarife accesibile. Această asociere deosebită de factori naturali și profesionalism medical le oferă turiștilor sănătatea și vigoarea dorite.

Sanatoriul Balnear Mangalia este renumit în toată țara pentru procedurile pe care le oferă vizitatorilor. Aici, sunt tratate cu succes afecțiunile neurologice centrale și periferice, tulburările de circulație periferică, rinitele și bronșitele cronice, astmul bronșic, psoriazisul, alergodermiile cronice, anexitele cronice, infertilitatea secundară, guta, diabetul, obezitatea, litiazele și infecțiile urinare, dischineziile biliare, gastritele cronice hipoacide, colopatiile cronice sau reumatismul cronic degenerativ și inflamator.

De asemenea, persoanele cu afecțiuni ortopedico-traumatice (fracturi, entorse, luxații, osteosinteze metabolice) își găsesc alinare la Sanatoriul Balnear Mangalia.

Tot la Sanatoriul Balnear Mangalia, se pot face împachetări cu nămol, băi calde (cu apă de mare, apă sulfuroasă, plante, plante cu bule), afuziuni alternative și dușuri subacvale sau se poate opta pentru o sesiune la saună. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2542 secunde