Pe litoral, la cort sau cu rulota

424
Pe litoral, la cort sau cu rulota - vacanta-1470041212.jpg

Articole de la același autor

Ieșire la plajă, aer curat și zone de agrement, parcare și wi-fi, piscină, grătar amenajat, toalete și dușuri cu apă caldă, teren de volei, iar lista rămâne deschisă. Vorbim despre condițiile de care dispun turiștii care aleg să-și petreacă vacanța de vară la mal de mare, cazându-se în cort sau rulotă. Fie că aleg un camping din Mamaia, fie că optează pentru Eforie, turiștii nu trebuie să renunțe la foarte multe pentru a avea un concediu de vis.

Cei interesați de cazarea în aer liber sau pe "două roți" trebuie să știe că taxa pentru amplasarea unui cort oscilează între 10 și 30 de lei pe zi. De asemenea, în jur de 30-50 de lei costă amplasarea unei rulote. În week-end, și mai ales acum, în plin sezon, trendul este în creștere!

Stațiunea cu cele mai multe campinguri este Costinești, motiv de bucurie pentru tinerii dornici de distracție. Prețul este de 15 lei de persoană, pentru o zi. Corturi pot fi întinse și în 2 Mai, dar la preț aproape dublu: 28 de lei. Tot 28 de lei de persoană este tariful pentru cei care vor să își petreacă vacanța în cort, la Vama Veche. Cel mai ieftin este în campingul din Eforie Nord, unde o persoană plătește 10 lei pe zi. În Eforie Sud, turiștii plătesc și o taxă pentru mașină, de 5 lei pe zi. Între 5 și 15 lei pe zi trebuie să scoateți în plus din buzunare dacă doriți loc de parcare sau curent electric.

Chiar dacă ați venit în vacanță nepregătiți ca la carte, nu vă panicați: o saltea pentru cort poate fi închiriată cu 20 lei/noapte, iar un sac de dormit, cu până la 30 de lei pe noapte. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1435 secunde