Năvodari, trei zile de distracție maximă cu Ruby, Smiley și Connect-R

5093
Năvodari, trei zile de distracție maximă cu Ruby, Smiley și Connect-R - zileleorasuluinavodarismiley-1469790855.jpg

Articole de la același autor

Capitala distracției de pe litoralul românesc se mută, timp de trei zile, la Năvodari. În perioada 29-31 iulie, cei mai în vogă artiști români ai momentului, precum Smiley, Connect-R și Ruby, vor urca pe scena amenajată pe stadionul Flacăra pentru a marca Zilele Orașului Năvodari. Ca în fiecare an, mii de năvodăreni și turiști sunt așteptați să ia parte la cea mai tare distracție, evenimentul urmând să se încheie într-o baie de lumină și culoare. 


Sărbătoarea Năvodariului va începe vineri seara, 29 iulie, de la ora 18.30, când tonul distracției va fi dat de Ruby, Nicu Paleru, Maria Dragomiroiu, Ileana Ciuculete, Bianca Ioana, Aurel Moga și Denisa Lucan. Muzică pentru toate gusturile, asezonată din plin de cele mai delicioase preparate culinare, pregătite pentru năvodăreni și turiști de producătorii locali. 


Ziua de sâmbătă, 30 iulie, îl va aduce pe scenă pe Smiley, probabil cel mai îndrăgit artist din România la ora aceasta. Cu binecunoscutul său șarm, acesta va aduce în inima Năvodariului cele mai tari piese ale sale: "Insomnii", "Pierdut buletin", "Acasă", "Oarecare" sau "I wish". Alături de el, vor mai cânta și publicului Sandra, Minodora, Rustic, Neluțu Măgurean, Monik Angel, Andrada Cârciumaru și Iuliana Pușchilă (mândria Constanței la show-ul "Vocea României").


Maratonul distracției la Năvodari se va termina duminică seara, pe muzica lui Connect-R, artistul care "nu doarme vara". Alături de el veți putea cânta hit-urile: "Drăgostit", "Mare căldură", "Bagă mare" și, bineînțeles, "Vara nu dorm". Tot duminică, vor mai însufleți atmosfera Vali Vijelie, Gheorghe Gheorghiu, Florentina Suciu, Marius Văduva, Liana Olteanu, Glorya și Balkan, Danny Mazo. 


Spectacolul este organizat de Primăria Năvodari va fi prezentat de realizatoarea TV Adriana Bahmuțeanu. Ca o surpriză din partea primarului Florin Chelaru, ziua de sâmbătă se va încheia cu un impresionant foc de artificii, care va lumina cerul în nordul litoralului românesc.


Așadar, atât locuitorii orașului Năvodari cât și turiștii iubitori de muzică românească sunt așteptați pentru trei zile de distracție și spectacol de cea mai bună calitate. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4843 secunde