Distracție maximă în vacanță la Complexul Perla Venusului

535
Distracție maximă în vacanță la Complexul Perla Venusului - perlavenus-1470999831.jpg

Articole de la același autor

Turiștii care își petrec vacanța de vară la Complexul Perla Venusului au parte de distracție totală. Zilnic, pe superba plajă din fața complexului, sunt organizate ședințe de salsa, zumba, bacchata sau aqua gym, totul sub atenta îndrumare a instructorului vedetelor, Cristinel Pietricică, și pe ritmurile maestrului Gheorghe Gheorghiu.

"În colaborare cu Clubul Sportiv Mangalia, organizăm, zilnic, pe plajă, întreceri sportive cu numeroase premii: fotbal, beach-volley, jocuri distractive atât pentru copii, cât și pentru adulți. Vom avea, ca oaspete de seamă, naționala masculină de handbal seniori a României, care va susține, luna aceasta, un turneu pe plajă. De asemenea, pe parcursul întregii luni august, pe plaja noastră se desfășoară Olimpiada Profi, sub sloganul «Profi iubește sănătatea!»", a declarat proprietarul Complexului Turistic Perla Venusului, Dragoș Dima.

La Perla Venusului, copiii sunt foarte iubiți, astfel încât, zilnic, cei mici sunt așteptați la atelierul de pictură pe figurine din ipsos și desene cu nisip colorat din incinta plajei. Pentru ei, este pregătit special un parc de joacă, dotat cu cel mai mare tobogan din stațiunile sudului.

"Pentru că educația îi ajută pe cei mici să-și împlinească visele, Teatrul pentru copii «Istețilă» prezintă, pe scena complexului, diferite spectacole de teatru: «Aventurile lui Habarnam», «Aventurile lui Cepelică», «Prințesa în căutarea fericirii» sau «Habarnam zboară pe lună»", a completat Loredana Dima.

XXX

Turiștii care aleg Venusul trebuie să știe că plaja generoasă, în suprafață de 14.000 metri pătrați, a primit calificativul "Excelent", la Pensiunea Perla Venusului sau Căsuța Andreea dormiți neîntorși, iar super-linia de autoservire vă întâmpină cu mâncăruri delicioase (nu uitați nici de peștele la plită direct pe plajă!).

"Îi asigurăm pe turiști că, la noi, nimeni nu se plictisește. Programul de vară, atât pentru adulți, cât și pentru copii, cuprinde o mulțime de activități, concursuri, spectacole. Vă așteptăm la mare", a mai spus Dragoș Dima.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0933 secunde