Directorul ANM, precizări despre vremea din următoarele zile

349
Directorul ANM, precizări despre vremea din următoarele zile - ninsoarealexi214484533861-1451894375.jpg

Articole recomandate

Directorul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), Ion Sandu, a anunțat, la videoconferința de la Ministerul de Interne (MAI), că este posibil să fie prelungit până marți codul galben de ninsori ce intră în vigoare duminică la ora 14.00.


Șoferi, atenție! Cum se circulă PE A2 BUCUREȘTI- CONSTANȚA ȘI PE A4 OVIDIU - AGIGEA






"Cantitățile de zăpadă, precipitațiile, pentru cele zece județe, până mâine la prânz (luni - nr.), nu sunt foarte importante dar sunt asociate cu vânt de 50—60 de kilometri pe oră", a spus Sandu.










"De mâine după-amiază (luni - nr.), când încetează valabilitatea acestei atenționări, ANM este posibil să emită din nou cod galben sau informare, pentru că mai cedează vântul, dar vor continua ninsorile în sud și sud-vest. E posibil ca până marți să fie prelungită informarea", a precizat Ion Sandu.




"Totodată, cresc temperaturile. În loc de minus 10 pot fi minus 5-6 grade, dar de marți după-amiază, precipitațiile vor fi sub formă de ploaie și atunci în noaptea de 5 spre 6 este posibil ca tot în zona Oltenia — Banat să apară polei", a adăugat directorul ANM.

După această perioadă, a spus Ion Sandu, timp de 10 zile, vor fi temperaturi normale pentru această lună, citat de cotidianul.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.9784 secunde