COD ROȘU DE VISCOL. Situație critică la Constanța! "Înghețăm în case!"

11126
10
COD ROȘU DE VISCOL. Situație critică la Constanța!

Articole de la același autor

Furtuna violentă de zăpadă a rupt cablurile de înaltă tensiune și mii de familii din municipiul Constanța au rămas fără curent electric încă de la primele ore ale dimineții. Din aceată cauză nu pot funcționa nici centralele termice și pompele de apă, așa că au rămas și fără căldură și fără apă.


"Înghețăm în case! Nu avem curent electric de la ora 6 dimineață. Centrala s-a oprit și acum nu avem nici apă. Avem copii mici, nu putem să încălzim cu nimic casa. În câteva ore, temperatura a scăzut foarte mult în casă. Sunt 19 grade acum, dar până se va remedia situația vom îngheța de tot", ne-a povestit o constănțeancă din cartierul Faleză Nord.


Aceeași situație este și în zona de sud a orașului. "În Km 4-5 nu avem curent electric și nici căldură de la ora 7 dimineața. Este groaznic", ne-a mai spus o constănțeancă din zonă.



Comentează știrea

Fara curent
6 ianuarie 2017
Fara curent

Nici pe Brătianu, vis a vis de policlinica CFR nu este curent electric de câteva ore...Așa că nu avem căldură și nici apa...

Ap
6 ianuarie 2017
Curent

In Tomis Plus nu e de la 5.

jj
6 ianuarie 2017
j

In tomis plus e la tara, trezeste-te. N-ai vrut in oras, ca acolo era nou si renovat, acum stai in frig. Stau casele si ap goale in oras, si toti boii si vacile se muta la periferie si in camp, vezi tomis plus, boreal, cumpana. Nici compozitorilor nu e mai breaz, dar macar e aproape in oras...desi tot la tara e.

Carlos
6 ianuarie 2017
Multe zone din Constanța fara curent

Multe zone din orasul Constanta au ramas fara curent...inclusiv in centru , pe Bd Mamaia si Faleza Nord....In ceea ce priveste veleitatile unora care cataloghează zone ca Tomis Plus,Compozitorilor sau chiar Cumpana ca fiind la tara no comment. E o zicala românească care zice:"Prostul nu e prost destul daca nu e si fudul!" care explica acest tip de comentarii. Daca cineva dorește sa cumpere o locuinta in aceste zone din varii motive nu inseamna ca poate fi catalogat drept bou pentru ca are opinii diferite fata de bravii comentatori de mai jos...Inca trag speranțe ca societatea civila sa nu fie formata in majoritate din aceste tipuri de mojici decrepiti!! Succes pe mai departe!!!!

Candroveanu
6 ianuarie 2017
Enel

Ca nu avem curent este clar dar nimeni nu spune cat timp va mai dura , ce sanse sunt ,EN EL nu spune nimic nici macar robotul , nu are nici EL curent....

Bt
6 ianuarie 2017
.

Da da, sa stea goale apartamentele alea minuscule care miros toate a tocanita de ceapa..fata in fata la 2 m de blocu de vis a vis, sa te invarti 2 ore sa parchezi maqina pe stradutele alea infecte, sa stai tu acolo saracule ! Nu doar tomis plus nu are curent , vezi si faleza nord, km 4-5

europeanu
6 ianuarie 2017
Hotii

traiasca firma enel ! La cea mai mica adiere ramane tot judetul fara curent !

Ionut
6 ianuarie 2017
Pt JJ

Sunt acrii struguri prietene

An
6 ianuarie 2017
Palazu mare

In palazu mare nu este curent de mai bine de 12 ore !

Cetatean
7 ianuarie 2017
European

Nu am nimic cu cei care stati in Tomis Plus... dar acel cartier facut in camp ajunge, daca nu e deja, un cartier la fel de inghesuit precum cele din Constanta. In afara de faptul ca sunt constructii noi (asa BINE facute cum sunt) nu vad nici un avantaj fata de un ap. din oras. Dupa ce ca avem un oras fara spatii verzi, cartierele noi sunt gandite la mp/profit. Exploatare la maxim, nivel de trai si confort minim.

Articole pe aceeași temă

Joi, 22 Decembrie 2016
Stire din Social : COD GALBEN de ceață și polei
Miercuri, 21 Decembrie 2016
Stire din Social : COD GALBEN de CEAȚĂ și polei
Pagina a fost generata in 0.6183 secunde