COD ROȘU DE VISCOL LA CONSTANȚA. Nu plecați la drum! Este extrem de periculos!

1421
COD ROȘU DE VISCOL LA CONSTANȚA. Nu plecați la drum! Este extrem de periculos! - nuplecatiladrum-1483691494.jpg

Articole de la același autor

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, face apel către toți locuitorii județului să nu părăsească în această perioadă localitatea de domiciliu, evitând astfel situațiile periculoase.


Comandamentul Județean pentru Situații de Urgență, din ordinul prefectului județului, a hotărât, în această dimineață, din cauza condițiilor meteo extreme, să închidă toate drumurile județene și cele naționale.


Reprezentanții Consiliului Județean Constanța, precum și cei ai Regiei Autonome de Drumuri și Poduri se află în teren, unde patrulează de la un cap la altul județul pentru deszăpezirea drumurilor. Echipajele regiei împrăștie cantități importante de material antiderapant.


Mai mult, echipajele de intervenție ale RAJDP asigură permanența în toate localitățile din vecinătatea secțiilor regiei de la Cuza Vodă, Băneasa, Topraisar, Tariverde, Hârșova, Cheia și Dumbrăveni, intervenind la solicitările primăriilor. De asemenea, locuitorii județului pot anunța cazurile de urgență la dispeceratul central al RAJDP: 0241/693.527, 0735/008.802, precum și la Consiliul Județean Constanta telefon: 0241/488404.


Drumurile județene vor fi deschise în momentul în care Comandamentul Județean pentru Situații de Urgență va considera că se poate circula în condiții sigure.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1546 secunde