Machiajul perfect care nu curge, pentru femei senzuale

245
Machiajul perfect care nu curge, pentru femei senzuale - cerasela-1470295744.jpg

Articole de la același autor

Vara este cea mai bună perioadă în care doamnele și domnișoarele își etalează libere frumusețea. Un concediu la țărmul mării este o oportunitate de relaxare, după un an stresant cu bune și rele. 


Una dintre problemele pe care le întâmpină femeile, atunci când merg la plajă, este curgerea machiajului după o baie răcoritoare în mare sau în piscină. Însă, aflăm cu bucurie că această problemă poate fi ștearsă de pe listă, deoarece, machiajul semipermanent și micropigmentarea sunt noile trend-uri ale verii, care le ajută pe femei să fie încântătoare oricând. 


Când fardurile și machiajul nu rezistă, o adevărată bătaie de cap pentru domnișoare, Cerasela Brumă, specialist în micropigmentare și machiaj semipermanent, vine cu soluții demne de luat în seamă. La realizarea acestor tehnici, specialistul folosește pigmenți de cea mai înaltă calitate, cu rezultate așa cum un machiaj obișnuit nu ar obține niciodată. 


"Uitați de grija machiajului, deoarece puteți arăta perfect mereu. Cu ajutorul micropigmentării și al machiajului semipermanent, petele de machiaj de pe față și ochii înroșiți, după o baie în mare, devin amintiri neplăcute. Cu ajutorul acestor tehnici, puteți avea tot timpul buze senzuale și ochi fermecători, fără să depuneți niciun efort", mărturisește Cerasela Brumă. 


Prin aceste tehnici, specialistul vă potențează trăsăturile naturale și le pune în valoare adăugând un strop de culoare, dar și un strop de talent. Atenție însă, micropigmentarea și machiajul permanent trebuie efectuate de un adevărat profesionist, așa că evitați saloanele și persoanele neavizate, pentru a nu fi dezamăgite de rezultat! 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3214 secunde