Adevărul despre micropigmentare, cu Cerasela Brumă

339
Adevărul despre micropigmentare, cu Cerasela Brumă - micropigmentareaz2-1469722692.jpg

Articole de la același autor

Micropigmentarea este văzută, de majoritatea femeilor, ca fiind o metodă de îmbunătățire a aspectului fizic. Fie că ne referim la machiajul semipermanent, la conturarea sprâncenelor, a buzelor sau a ochilor, micropigmentarea trebuie să fie făcută de un ade-vărat profesionist, cu o viziune aparte, pentru a pune în evidență trăsăturile particulare ale fiecărei femei. 


Cerasela Brumă ne arată o altă "față" a micropigmentării prin care, cu ajutorul aparatului special cu care efectuează procedurile și a pigmenților medicali de calitate superioară, vindecă traumele femeilor greu încercate și le redă zâmbetul pe buze. Cu ajutorul micropigmentării medicale, femeile care au suferit de cancer mamar, de exemplu, se pot bucura din nou de viață și se pot uita în oglindă cu mândrie, deoarece specialistul le reconstruiește areola mamară, iar sânul capătă aspectul dinainte de mastecto-mie. La fel se întâmplă și în cazul femeilor care au suferit arsuri grave. Cu ajutorul micropigmentării medicale, cicatricile sunt date uitării. Femeile care au avut sarcini multiple pot scăpa de vergeturile inestetice, recăpătându-și, astfel, încrederea în sine. 


"La cabinet vin foarte multe femei pline de frici, traumatizate, iar de multe ori ofer acest serviciu gratuit, pentru că sunt foarte multe persoane care nu-și permit, dar au nevoie de această procedură. Produsele și aparatura de natură medicală pot face minuni pentru aceste femei. Pigmenții medicali pot fi folosiți și la persoanele care au pielea afectată de chimioterapie", precizează Cerasela Brumă, specialist micropig-mentare medicală.


Citeşte articolul integral pe sănătate.cugetliber.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.162 secunde