Udrea acuză Guvernul că din fonduri UE cumpără alimente pentru ziua votului

27246
1
Udrea acuză Guvernul că din fonduri UE cumpără alimente pentru ziua votului - udreaacuzaguvernul-1412788791.jpg

Articole de la același autor

Candidatul PMP, Elena Udrea, spune că va informa instituțiile europene cu privire la modul în care sunt "deturnate" fondurile europene de către Guvernul Ponta și că va sesiza Parchetul pentru a verifica modul în care s-a realizat o licitație privind achiziționarea unor pachete de alimente.


Udrea a spus, ieri, că semnalează o deturnare de fonduri europene de aproximativ 100 de milioane de euro pentru achiziționarea a 6,6 milioane de pachete de alimente pentru persoane defavorizate.


"Vreau să vă semnalez un caz concret absolut incredibil care se întâmplă în aceste zile, o deturnare de fonduri europene de aproximativ 100 de milioane de euro. Pe 20 septembrie, în sistemul electronic de achiziții publice a apărut un anunț de licitație privind achiziționarea a 6,6 milioane de pachete de alimente pentru persoane defavorizate. În situația lui 2014, Victor Ponta a așteptat campania electorală pentru a achiziționa aceste alimente și a le distribui exact în timpul acestei campanii electorale", a spus Udrea. Ea a arătat că banii pentru aceste pachete sunt plătiți din fonduri pentru ajutor european, că pachetele urmează să aibă 18 kilograme și conțin făină, mălai, zahăr, ulei, paste făinoase și conserve de carne și că vor fi distribuite în ziua votului.




Comentează știrea

Marian
9 octombrie 2014
Scarba

Este jalnic,cotoarbo,ca romanii au ajuns sa se bata pentru o paine sau o bucata de salam cu ocazia alegerilor. La asta a dus politica sub zece ani de basism atroce,vita incaltata scump ce esti ! De unde ai fa desteapto milioane de Euro? Pai oameni cu adevarat valorosi stau la supa saracului in Romania iar tu,preponderent amanta decat specialista in ceva trebuincios,esti mai bogata decat vedete internationale?!!! Dispari!Piei!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 01 Octombrie 2014
Stire din Eveniment : Elena Udrea, audiată la DNA
Pagina a fost generata in 0.5794 secunde