Tăriceanu și Constantin deschid listele de candidați ALDE

296
Tăriceanu și Constantin deschid listele de candidați ALDE - tariceanualde-1477481064.jpg

Articole de la același autor

Copreședinții ALDE Călin Popescu-Tăriceanu și Daniel Constantin deschid listele candidaților partidului pentru București la Senat și Camera Deputaților, precizează un comunicat al formațiunii remis redacției.

Pe locul doi pe listele pentru Senat în Capitală se află senatorul Daniel Barbu, în timp ce la Camera Deputaților este deputatul Damian Florea, urmat de fostul ministru al Educației Sorin Cîmpeanu, președinte al Consiliului Național al Rectorilor și rector al USAMV București. Pe lista pe București de la Cameră se află și prof. univ. dr. Anton Anton, potrivit sursei citate.

Fostul ministru de Externe Teodor Meleșcanu va deschide lista pentru Senat în Prahova, în timp ce deputatul Grațiela Gavrilescu este pe locul întâi în acest județ la Camera Deputaților.

Senatorul Varujan Vosganian va fi primul pe lista pentru Senat la Iași. Tot la Senat, pe locul întâi pe lista de la Timiș se va afla senatorul Petru Ehegartner, în timp ce interpreta de muzică populară Margareta Clipa va deschide lista pentru Botoșani.

Pentru Camera Deputaților, senatorul Mircea Banias va fi primul pe lista pentru Constanța, deputatul Steluța Cătăniciu va deschide lista pentru Cluj, iar deputatul Daniel Chițoiu, pe cea din Neamț. Deputații Andrei Gerea și Constantin Avram vor fi primii pe lista pentru Cameră în Argeș și, respectiv, Bacău, în timp ce economistul Ioan Țintean, vicepreședintele CJ Bistrița Năsăud, va deschide lista pentru Bistrița-Năsăud.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 26 Octombrie 2016
Stire din Politică-Administrație : Eveniment important în comuna Grădina
Pagina a fost generata in 2.4351 secunde